ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας – Μεταφέρεται σε ιατρική μονάδα (upd)

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός της Ρωσίας – Μεταφέρεται σε ιατρική μονάδα (upd)

(upd 22:58) Ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, Μπόρις Μπελιάκοφ, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισουστίν, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό νωρίτερα σήμερα, θα μεταβεί σε νοσοκομειακή μονάδα για να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Υπενθυμίζεται πως ο 54χρονος Ρώσος αξιωματούχος, έκανε γνωστό πως προσεβλήθη από τον COVID-19 και τέθηκε άμεσα σε αυτό-απομόνωση, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Αντρέι Μπελούσοφ, να αναλαμβάνει προσωρινά τα καθήκοντά του.

«Ο Μιχαήλ Μισούστιν θα εισαχθεί σε ιατρική μονάδα και θα τεθεί υπό στενή παρακολούθηση», δήλωσε ο Μπελιάκοφ στους δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρώσος πρωθυπουργός πραγματοποίησε αργά το απόγευμα τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με τον τελευταίο να ενημερώνεται για την κατάστασή του Μισούστιν, αμέσως μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τέλος, ο Ρώσος πρωθυπουργός περιόρισε όλες τις προσωπικές επαφές πριν από αρκετές εβδομάδες, συμπλήρωσε ο κ. Μπελιάκοφ και πρόσθεσε πως όλες οι επαφές του θα απομονωθούν και θα ελεγχθούν για τον ιό.

Αρχικό κείμενο:

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Μιχαήλ Μισούστιν.

Ο κ. Μισούστιν ενημέρωσε άμεσα για αυτή την εξέλιξη τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ ο πρωθυπουργός της χώρας θα τεθεί άμεσα σε αυτοαπομόνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, τα πρωθυπουργικά καθήκοντα του κ. Μισούστιν θα αναπληρώσει ο Αντρέι Μπελούσοφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.