ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν. Τραμπ: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Β. Πούτιν – Τι συζήτησαν;

Ν. Τραμπ: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Β. Πούτιν – Τι συζήτησαν;

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ και ο Ρώσος ομόλογος του, Βλαντιμίρ Πούτιν, είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν Λευκός Οίκος και Κρεμλίνο συζήτησαν για τον έλεγχο των εξοπλισμών και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο Τραμπ είπε στον Ρώσο ομόλογό του ότι θέλει να αποφύγει μια πολυδάπανη «τριμερή» κούρσα εξοπλισμών μεταξύ της Ρωσίας, της Κίνας και των ΗΠΑ και ότι ελπίζει να επιτευχθεί πρόοδος στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις για το θέμα αυτό.

«Ο πρόεδρος Τραμπ επανέλαβε ότι ελπίζει πως θα αποφευχθεί μια δαπανηρή τριμερής εξοπλιστική κούρσα» και θα ήθελε να δει κάποια πρόοδο στις διαπραγματεύσεις που θα διεξαχθούν στη Βιέννη, είπε ο εκπρόσωπος, Τζαντ Ντιρί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού και το πώς θα την αντιμετωπίσουν, επανεκκινώντας ταυτόχρονα την παγκόσμια οικονομία. Εξέφρασαν, τέλος, την αμοιβαία επιθυμία τους για ανάπτυξη των εμπορικών και οικονομικών δεσμών τους, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.