ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

H (νέα) χρεοκοπία των εταιρειών δημοσκοπήσεων & πως προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα – Η σχέση τους με Ελλάδα

H (νέα) χρεοκοπία των εταιρειών δημοσκοπήσεων & πως προσπαθούν να αλλάξουν την πραγματικότητα – Η σχέση τους με Ελλάδα

Χρεοκόπησαν και πάλι οι δημοσκοπήσεις που έδειχναν μέχρι και δώδεκα μονάδες πίσω από τον Τ.Μπάιντεν, τον σημερινό Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ, ανεξάρτητα με το τι θα κριθεί στον «πόντο» και τι θα αποφασίσει το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει τις επόμενες 36 μέρες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δημοσκοπήσεις ήταν στημένες και κατευθυνόμενες και σκοπό είχαν την ποδηγέτηση της βούλησης των πολιτών υπέρ του δύστυχου λόγω Αλτσχάιμερ, υποψήφιου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι κοινοπραξίες εταιρειών όπως η Reuters Ipsos «ξεβρακώθηκαν» τόσο εντυπωσιακά για άλλη μια φορά μόνο και μόνο για να μας πουν τα ίδια «ευρήματα» για τον υποψήφιο της αρεσκείας τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι 5 δημοσκοπήσεις της τελευταίας εβδομάδας δείχνουν τον Ν.Τραμπ να υπολείπεται του Τ.Μπάιντεν μέχρι και 11 μονάδες!

Poll Date Sample MoE Biden (D) Trump (R) Spread

Economist/YouGov 10/31 – 11/2 1363 LV 3.3 53 43 Biden +10

Reuters/Ipsos 10/29 – 11/2 914 LV 3.7 52 45 Biden +7

CNBC/Change Research 10/29 – 11/1 1880 LV 2.3 52 42 Biden +10

NBC News/Wall St. Jrnl 10/29 – 10/31 1000 RV 3.4 52 42 Biden +10

Quinnipiac 10/28 – 11/1 1516 LV 2.5 50 39 Biden +11

Δηλαδή κατά αυτούς ο Μπάιντεν κατέβαινε περίπου μόνος τους στις εκλογές…

Και βέβαια αλλοιώνουν και το νυν αποτέλεσμα καθώς πολλοί αναποφάσιστοι επηρεάζονται από το «ρεύμα» του νικητή.

Για να το προσαρμόσουμε στα καθ’ ημάς που έχουμε ένα πολύ πιο «ρηχό» εκλογικό σώμα και μια πιο στενή σχέση των εταιρειών δημοσκοπήσεων με την κυβέρνηση (μην ξεχνάμε ότι ο Έλληνας υπουργός Εσωτερικών ήταν Ο επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO), οι οποίες προσπαθούν να πείσουν ότι η κυβέρνηση από τον Ιούνιο του 2019 με όλα αυτά που έχει διαπράξει στο εσωτερικό μέτωπο (κορωνοϊός, νομοσχέδια για κατασχέσεις σπιτιών κλπ), ολική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας (έστω και με αφορμή τον κορωνοϊο) κ.λ.π, λαμβάνει περισσότερες ψήφους και μεγαλύτερο ποσοστό από ότι είχε λάβει στις εκλογές του 2019 και αυτές οι δημοσκοπήσεις γίνονται χωρίς ποτέ να κοινοποιούν το data base των ερωτηθέντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μήπως αυτοί προέρχονται από ένα «τυχαίο» τηλεφωνικό δείγμα το οποίο θα μπορούσε να δίνεται από τα κόμματα; Ερώτηση κάνουμε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.