ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Τραμπ: «Θα νικήσουμε – Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται από την επόμενη εβδομάδα»

Ν.Τραμπ: «Θα νικήσουμε – Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται από την επόμενη εβδομάδα»

Με νέα μηνύματα του μέσω Twitter ο Ντόλαντ Τραμπ έστειλε μήνυμα νίκης, παρόλο που τα περισσότερα συστημικά ΜΜΕ έχουν αναδείξει ως νικητή των εκλογών τον Τζο Μπάιντεν, δείχνοντας σίγουρος πως θα καταφέρει τελικά να κερδίσει.

«Κάνουμε μεγάλη πρόοδο. Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να έρχονται από την επόμενη εβδομάδα. Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη! (σ.σ. η τελευταία φράση ήταν το σύνθημα της προεκλογικής του εκστρατείας)» έγραψε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ έγραψε αμέσως μετά. «Θα νικήσουμε!» έγραψε αμέσως μετά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ προφανώς και αναφέρεται και στις καταγγελίες που έχει κάνει για νοθεία, μία νοθεία που αν και την αποκρύπτουν τα συστημικά ΜΜΕ φαίνεται να την παραδέχθηκε μέχρι και ο ίδιος Τζο Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.