ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πρόεδρος Πολωνίας για αμερικανικές εκλογές: «Το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί οριστικά»

Πρόεδρος Πολωνίας για αμερικανικές εκλογές: «Το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί οριστικά»

Μπορεί όλα να δείχνουν ότι ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως ο Αντρέι Ντούντα θα στείλει τα συγχαρητήρια όταν έχει κριθεί το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών οριστικά.

«Η εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ δεν έχει τελειώσει ακόμη», δήλωσε μολαταύτα ο πρόεδρος της Πολωνίας, κατά τον πολωνικό ειδησεογραφικό ιστότοπο niezalezna.pl.

«Όλες οι ενδείξεις κατατείνουν ότι ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο πρόεδρος, αλλά το ζήτημα αυτό δεν έχει κριθεί οριστικά», πρόσθεσε ο συντηρητικός αρχηγός του κράτους κατά τη διάρκεια βιντεοδιάσκεψης που οργάνωσε η δεξιά εφημερίδα Gazeta Polska.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Τραμπ ότι υποστηρίζει… αυταρχικούς ηγέτες σε διεθνές επίπεδο, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, ονομαστικά στην Πολωνία.

Ο Ντούντα είπε πως δεν περιμένει ότι αν αναλάβει νέος πρόεδρος στις ΗΠΑ θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα για την Πολωνία, αλλά σημείωσε ότι μπορεί να εκφράζονται πολύ διαφορετικές απόψεις από πλευράς Βαρσοβίας απ’ ό,τι στην Ουάσινγκτον, αφού οι Δημοκρατικοί κατ’ αυτόν είναι «φιλελεύθερο-αριστερό» κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για χρόνια, στην Πολωνία κυβερνά η δεξιά παράταξη και υπάρχουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές σε πολλά ζητήματα», είπε, επομένως «πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ίσως υπάρξουν ιδεολογικές και πολιτικές διενέξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.