Μπλοκαρίστηκε η «νίκη» του Τ.Μπάιντεν στο Μίτσιγκαν ως αποτέλεσμα «πιθανής νοθείας»!

Μπλοκαρίστηκε η «νίκη» του Τ.Μπάιντεν στο Μίτσιγκαν ως αποτέλεσμα «πιθανής νοθείας»!

Η Επιτροπή των Ψηφολεκτών του Μίτσιγκαν δεν επικύρωσε την εμφανιζόμενη ως «νίκη Μπάιντεν» στην Πολιτεία κατόπιν των καταγγελιών για νοθεία του Ν.Τραμπ και αφού διαπιστώθηκε ότι όντως υπήρχαν σοβαρές παρατυπίες και ενδείξεις για εκτεταμένη νοθεία στην Πολιτεία!

Όπως ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ρούντι Τζουλιάνι «Σήμερα το πρωί αποσύρουμε την προσφυγή μας στο Μίσιγκαν, ως άμεσο αποτέλεσμα της νομικής δικαίωσης που επιδιώκαμε: Να σταματήσουμε την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην κομητεία Γουέιν προτού να διασφαλίσουν οι κάτοικοι ότι κάθε νόμιμη ψήφος έχει καταμετρηθεί και κάθε παράνομη ψήφος δεν έχει καταμετρηθεί»!

Η προσφυγή του Ν.Τραμπ είχε καταλυτικά αποτελέσματα καθώς η Επιτροπή των Ψηφολεκτών «συνεδρίασε και απέφυγε να επικυρώσει τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών».

Υπενθυμίζεται ότι το Μίτσιγκαν έχει δέκα εκλέκτορες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.