Ότι οι γονείς των νεκρών παιδιών στα Τέμπη είναι νεκρόφιλοι ή «ψεκ» επειδή αναζητούν την αλήθεια, πρέπει να είσαι πολύ σκατόψυχος για να το πεις...

Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο: «Η Ουκρανία θα γυρίσει πίσω 100 χρόνια εξαιτίας του πολέμου»

«Ποιος άραγε από όλους εμάς θα πρέπει να πληρώσει για την αποκατάσταση όλων αυτών;» αναρωτήθηκε

Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο: «Η Ουκρανία θα γυρίσει πίσω 100 χρόνια εξαιτίας του πολέμου»

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο παραχώρησε προσφάτως τηλεοπτική συνέντευξη και σχολίασε την κατάσταση στην οποία οδηγείται η Ουκρανία εξαιτίας των αποφάσεων του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «λόγω του πολέμου η Ουκρανία θα γυρίσει 100 χρόνια πίσω» με την ζημιά που έχει υποστεί να είναι ανεπανόρθωτη.

Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πως τα χρήματα για την ολική ανόρθωσή της, θα ζητηθούν στο τέλος (μέσω των εμπλεκόμενων υποστηρικτών της) από τις ΗΠΑ.

«Ποιος άραγε από όλους εμάς θα πρέπει να πληρώσει για την αποκατάσταση όλων αυτών;» αναρωτήθηκε, μέμφοντας εκείνους που θέλουν να διατηρήσουν τη συγκεκριμένη σύγκρουση, χωρίς να μοιάζουν πρόθυμοι να συνδράμουν οικονομικά για την αναδιαμόρφωση της Ουκρανίας.

«Το ενεργειακό σύστημα της Ουκρανίας καταστρέφεται. Πού θα πάνε οι πολλοί Ουκρανοί που έφυγαν από την χώρα τους και ζουν τώρα έστω προσωρινά σε άλλες χώρες;

Μπορεί να μην επιστρέψουν ποτέ. Και αυτό είναι το μέλλον και απειλείται», πρόσθεσε ο Υπουργός Εξωτερικών στη συνέντευξή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.