ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Απόπειρα δολοφονίας N.Τραμπ: Aρνήθηκε να μιλήσει στον Τ.Μπάιντεν η χήρα του ήρωα πυροσβέστη

«Ο σύζυγός μου ήταν πιστός Ρεπουμπλικανός και δεν θα ήθελε να του μιλήσω» ανέφερε

Απόπειρα δολοφονίας N.Τραμπ: Aρνήθηκε να μιλήσει στον Τ.Μπάιντεν η χήρα του ήρωα πυροσβέστη

Αρνήθηκε να μιλήσει με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν όταν της τηλεφώνησε η συντετριμμένη χήρα του Κόρεϊ Κομπερατόρε, του ήρωα πυροσβέστη που σκοτώθηκε από ελεύθερο σκοπευτή σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ.

«Δεν μίλησα με τον Μπάιντεν», είπε η Έλεν Κομπερατόρε από το σπίτι της στην Πενσιλβάνια τη Δευτέρα. «Δεν ήθελα να του μιλήσω. Ο σύζυγός μου ήταν πιστός Ρεπουμπλικανός και δεν θα ήθελε να του μιλήσω».

Ο Κόρεϊ Κομπερατόρε, ένας εθελοντής πυροσβέστης, παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών, ήταν στη συγκέντρωση του Tραμπ στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια το Σάββατο με την οικογένειά του όταν ο 20χρονος ελεύθερος σκοπευτής Tόμας Μάθιου Κρουκς άνοιξε πυρ. Μια σφαίρα χτύπησε τον πρώην πρόεδρο στο αυτί, δύο συμμετέχοντες στην συγκέντρωση τραυματίστηκαν και ο Κομπερατόρε σκοτώθηκε.

Η κα Κομπερατόρε είπε ότι υποτίθεται ότι ήταν μια «συναρπαστική μέρα» για να στηρίξει η οικογένειά της τον Τραμπ. Όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, ο σύζυγός της φώναξε ενστικτωδώς, «Κάτω» και χρησιμοποίησε το σώμα του για να προστατεύσει την οικογένειά του από τις σφαίρες του ελεύθερου σκοπευτή – γεγονός που του στοίχισε τη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε ότι ο πρώην πρόεδρος δεν έχει επικοινωνήσει – αλλά η κλήση του Μπάιντεν δεν είναι ευπρόσδεκτη. «Δεν έχω καμία κακή διάθεση για τον Τζο Μπάιντεν. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την πολιτική. «Υποστηρίζω τον Τραμπ. Αυτόν ψηφίζω, αλλά δεν έχω κακή διάθεση απέναντι στον Μπάιντεν», πρόσθεσε. «Δεν έκανε τίποτα κακό στον άντρα μου. Ένα 20χρονο απεχθές παιδί το έκανε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.