ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Μακρόν: «Να σταματήσει η παράδοση όπλων στο Ισραήλ για τον πόλεμο στη Γάζα»

«Ο Λίβανος δεν μπορεί να γίνει μία άλλη Γάζα»

Ε.Μακρόν: «Να σταματήσει η παράδοση όπλων στο Ισραήλ για τον πόλεμο στη Γάζα»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, δήλωσε σήμερα Σάββατο (5/10) πως πρέπει να σταματήσουν τα φορτία όπλων που χρησιμοποιούνται στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας, για την εξεύρεση μιας πολιτικής λύσης.

Η Γαλλία δεν είναι μεγάλος προμηθευτής όπλων για το Ισραήλ, με τις πωλήσεις όπλων της προς το Ισραήλ να καταγράφονται στα 30 εκατομμύρια ευρώ το 2023, σύμφωνα με την ετήσια αναφορά για τις πωλήσεις όπλων του γαλλικού υπουργείου Άμυνας.

«Νομίζω ότι η προτεραιότητα σήμερα είναι να επιστρέψουμε σε μία πολιτική λύση κι αυτά τα όπλα που χρησιμοποιούνται στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να σταματήσουν να πωλούνται. Η Γαλλία δεν εξάγει κάποια από αυτά», δήλωσε ο Μακρόν στο ραδιόφωνο France Inter radio.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η προτεραιότητά μας τώρα είναι η αποφυγή της κλιμάκωσης. Ο λαός του Λιβάνου δεν πρέπει να θυσιαστεί. Ο Λίβανος δεν μπορεί να γίνει μία άλλη Γάζα», πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.