Ο Έλον Μασκ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, έκανε το δικό του κάλεσμα τονίζοντας πώς «ο Τραμπ πρέπει να κερδίσει για να διαφυλάξει το Σύνταγμα και τη δημοκρατία στην Αμερική».

Ο Ν.Τραμπ επέστρεψε χθες στις εγκαταστάσεις του «Butler Farm Show» για να ολοκληρώσει τη συγκέντρωση που διακόπηκε πριν πριν από 12 εβδομάδες όταν ο πρώην πρόεδρος δέχθηκε μια σφαίρα που τον χτύπησε «ξυστά» στο αυτί από τον Τόμας Κρουκς που επιχείρησε να τον δολοφονήσει ανοίγοντας πυρ από την κορυφή ενός κοντινού κτιρίου.

Ολόκληρη η ομιλία του:

«Γεια σε όλους. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είμαι απλά ένας MAGA. Είμαι ο σκοτεινός MAGA. Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να πω τι τιμή είναι για μένα να βρίσκομαι εδώ

Ξέρετε, η αληθινή δοκιμασία του χαρακτήρα κάποιου είναι το πώς συμπεριφέρεται κάτω από πυρά. Και είχαμε έναν πρόεδρο που δεν μπορούσε να ανέβει μια σκάλα και έναν άλλον που ύψωνε τη γροθιά μετά από τον πυροβολισμό που δέχτηκε.

Πάλεψε, πάλεψε, πάλεψε! Αίμα κυλά στο πρόσωπο του. Η Αμερική είναι το σπίτι των γενναίων, και δεν υπάρχει πιο αληθινή δοκιμασία από το θάρρος που επιδεικνύεις κάτω από τα πυρά. Ποιος θέλετε να εκπροσωπήσει την Αμερική;

Και νομίζω ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας. Δεν πρόκειται για συνηθισμένες εκλογές. Η άλλη πλευρά θέλει να σου αφαιρέσει την ελευθερία του λόγου. Θέλουν να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα να κρατάς όπλα. Θέλουν να σου αφαιρέσουν το δικαίωμα ψήφου!

Έχετε 14 πολιτείες τώρα που δεν απαιτούν ταυτότητα ψηφοφόρου! Η Καλιφόρνια, όπου ζούσα, μόλις ψήφισε έναν νόμο που απαγόρευε την επίδειξη ταυτότητας ψηφοφόρου για την ψηφοφορία. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αληθινό. Λοιπόν, πώς υποτίθεται ότι θα έχετε καλές, σωστές εκλογές εάν δεν υπάρχει ταυτότητα; Είναι απλά μια απάτη.

Και η ελευθερία του λόγου είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας. Και αν οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι συμβαίνει, αν δεν ξέρουν την αλήθεια, πώς μπορούν να κάνουν μια σωστή επιλογή;

Πρέπει να έχεις ελευθερία λόγου για να έχεις δημοκρατία. Γι’ αυτό είναι η Πρώτη Τροποποίηση και η Δεύτερη Τροποποίηση υπάρχει για να διασφαλίσει ότι έχουμε την Πρώτη Τροποποίηση.

Ο πρόεδρος Τραμπ πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει το Σύνταγμα. Πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει τη δημοκρατία στην Αμερική. Αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να κερδηθεί.

Έχω λοιπόν ένα αίτημα για όλους στο κοινό, για όλους όσοι παρακολουθούν αυτό το βίντεο, για όλους στη ζωντανή ροή, υπάρχει ένα αίτημα. Είναι πολύ σημαντικό. Εγγραφείτε για να ψηφίσετε. ΟΚ; Και καλέστε όλους όσους γνωρίζετε και όσους δεν γνωρίζετε. Σύρετε τους για να εγγραφείτε για να ψηφίσετε.

Απομένουν μόνο δύο ημέρες για να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε Τζόρτζια και Αριζόνα. 48 ώρες. Στείλτε μήνυμα στους ανθρώπους τώρα, τώρα. Και μετά, βεβαιωθείτε ότι πράγματι ψηφίζουν. Αν δεν το κάνουν, αυτές θα είναι οι τελευταίες εκλογές. Αυτή είναι η πρόβλεψή μου. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό.

Λοιπόν, μιλάω σε ανθρώπους εκεί έξω. Όλοι στο πλήθος, νομίζω, έχουν ήδη πειστεί. Αλλά για τους ανθρώπους εκεί έξω που παρακολουθούν το βίντεο, παρακολουθούν τη ζωντανή ροή, πρέπει να ενημερώσετε όλους όσους γνωρίζετε στη δουλειά, τους φίλους, την οικογένειά σας, τις ομάδες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα πάντα. Ζητήστε τους να εγγραφούν για να ψηφίσουν. Αυτή τη στιγμή. Μόνο δύο μέρες έμειναν για τη Τζόρτζια και την Αριζόνα. Μόνο μερικές εβδομάδες έμειναν στην Πενσυλβάνια.

Και αν δεν είναι εγγεγραμμένοι για να ψηφίσουν, δεν έχει σημασία σε αυτό το σημείο.

Πολλοί πιστεύουν ότι ίσως η ψήφος δεν μετράει. Λοιπόν, μετράει. Ναι, μετράει. Έχει σημασία. Και αυτές οι εκλογές θα μπορούσαν να κριθούν με 1000 ψήφους, 500 ψήφους, ένα μικρό περιθώριο. Έτσι, ζητήστε από όλους όσους γνωρίζετε να εγγραφούν για να ψηφίσουν.

Και ελέγξτε ξανά ότι η εγγραφή σας είναι έγκυρη. Μην το θεωρείτε δεδομένο. Απλώς επαναλαμβάνομαι σχετικά με αυτό το σημείο, επειδή είναι μείζον. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αυτό που θα έχει σημασία είναι να λάβετε αυτές τις εγγραφές και στη συνέχεια να ψηφίσουν όλοι όσοι γνωρίζετε. Αυτό είναι που θα κρίνει αυτές τις εκλογές, ειδικά στην Πενσυλβάνια.

Απλώς γίνε ξυπνητήρι για όλους όσους γνωρίζεις, τους ανθρώπους στο δρόμο, παντού.

Ψηφίστε, ψηφίστε, ψηφίστε, παλέψτε, πολεμήστε, παλέψτε!

Σας ευχαριστώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!