ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Μελέτη: Ορκίστηκε Ευρωβουλευτής – «Δεσμεύτηκα με σεβασμό απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις που φέρει το αξίωμα»

Η Ε.Μέλετη συμπεριλαμβάνεται στους 21 νέους Ευρωβουλευτές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στις Βρυξέλλες

Ε.Μελέτη: Ορκίστηκε Ευρωβουλευτής – «Δεσμεύτηκα με σεβασμό απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις που φέρει το αξίωμα»

Η πρώτη της απόπειρα να κατέβει στον στίβο της πολιτικής ήταν επιτυχημένη καθώς μπήκε στην Ευρωβουλή με κόμμα της ΝΔ.

Η δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής πλέον μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από τη μέρα της ορκωμοσίας και έγραψε.

«Σήμερα, οι 21 Έλληνες ευρωβουλευτές ορκιστήκαμε στο Στρασβούργο. Δεσμεύτηκα με σεβασμό και πίστη απέναντι σε όλες τις υποχρεώσεις που φέρει το αξίωμα, σε όλες τις αξίες που πρεσβεύει το όργανο. Έδωσα το λόγο της τιμής μου πως για τα επόμενα πέντε χρόνια ότι θα υπηρετώ το συμφέρον της χώρας μας, τις ανάγκες των Ελληνίδων και των Ελλήνων, και ορκίστηκα γι’ αυτό που προεκλογικά δεσμεύτηκα να φέρω τη φωνή όλων όσων με ψήφισαν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, όλων όσων μάχονται να ακουστούν αλλά δεν έχουν βήμα, όλων όσων εμποδίζονται να μιλήσουν, όλων όσων κάποιοι απαιτούν να το «βουλώσουν». Κανένας δεν έχει το δικαίωμα , σαφώς ούτε και τη δύναμη , να μας «βουλώσει» το στόμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, σαφώς ούτε και τη δύναμη, να μας εμποδίσει να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψη μας, να μας εμποδίσει να ακουστεί η φωνή μας. Και όσο αυτή δυναμώνει, όσο αυτή γίνεται πιο σίγουρη και πιο στιβαρή, τόσο οι τραμπουκισμοί θα μοιάζουν με ψέλλισμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.