ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εκλογές στη Γαλλία: «Τα αποτελέσματα του κόμματός μας δεν ήταν αυτά που ήλπιζα» λέει ο Ζ.Μπαρντελά

«Αναγνωρίζω ότι έκανα λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή απόδοση του κόμματός μου» είπε ο Ζ.Μπαρντελά

Εκλογές στη Γαλλία: «Τα αποτελέσματα του κόμματός μας δεν ήταν αυτά που ήλπιζα» λέει ο Ζ.Μπαρντελά

To πολιτικό τέκνο της Μαρίν Λεπέν, Ζορντάν Μπαρντελά σχολίασε τις χθεσινές βουλευτικές εκλογές της Γαλλίας και δεν δίστασε να αναλάβει το «μερίδιο ευθύνης» που του αναλογεί για την «ήττα» του κόμματός του που συγκέντρωσε μόλις 143 έδρες. 

«Τα αποτελέσματα του κόμματός μας δεν ήταν αυτά που ήλπιζα», παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους έξω από την έδρα του ακροδεξιού κόμματός του «Εθνική Συσπείρωση», στο Παρίσι.

«Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα μπορέσει να αντέξει τρία χρόνια σε αυτή την μπλοκαρισμένη κατάσταση (…) Κάθε μέρα που περνά, εμείς πλησιάζουμε στην εξουσία» πρόσθεσε ο 28χρονος επικεφαλής της «Εθνικής Συσπείρωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αναγνωρίζω ότι έκανα λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη για την κακή απόδοση του κόμματός μου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις επιλογές ορισμένων υποψηφίων», τόνισε o Μπαρντελά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.