ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Έξαλλος ο Ε.Μασκ με την αμερικανική ΥΠΑ: Δεν δίνει άδεια για εκτόξευση του Starship – Το επιτρέπει μόνο για μετά τις εκλογές…

Πολιτικά κίνητρα των Δημοκρατικών πίσω από τα εμπόδια της FAA

Έξαλλος ο Ε.Μασκ με την αμερικανική ΥΠΑ: Δεν δίνει άδεια για εκτόξευση του Starship – Το επιτρέπει  μόνο για μετά τις εκλογές…

Έξαλλος είναι ο Έλον Μασκ με τα συνεχή προσκόμματα που φέρνει η αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) αναφορικά με την άδεια για δοκιμαστικές εκτοξεύσεις του Straship με το οποίο η Spaxe X ευελπιστεί να γίνει η πρώτη επανδρωμένη πτήση στον Άρη.

Όπως αναφέρεται ενώ έχει ζητηθεί άδεια εδώ και αρκετούς μήνες  η FAA αρνείται να δώσει το «πράσινο» για την δοκιμαστική εκτόξευση επικαλούμενη διάφορες δικαιολογίες αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό θα γίνει στα τέλη Νοεμβρίου.

Όπως σχολιάζουν πολλοί πρόκειται για ακόμη ένα πολιτικό παιχνίδι προκειμένου να μην καταγραφεί κάποια επιτυχία για την Space-X και τον Έλομ Μασκ πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για να μην επωφεληθεί ο υποψήφιος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο ειδικά η Space X αναφέρει:

«Για να είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες ηγέτης στην εξερεύνηση του διαστήματος, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τη γραφειοκρατία της FAA να μας παρασύρει προς τα κάτω.

Αν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών από το να κατασκευαστεί ο μεγαλύτερος πύραυλος στην ανθρώπινη ιστορία που θα μεταφέρει ανθρώπους σε άλλους πλανήτες, τότε έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα εδώ.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.