ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ρουκέτα» 90 εκατ. views από Ε.Μασκ: «Αυτοί που πριν έλεγαν ότι είχε “κοφτερό” μυαλό ο Μπάιντεν τώρα αποθεώνουν Καμάλα»!

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

«Ρουκέτα» 90 εκατ. views από Ε.Μασκ: «Αυτοί που πριν έλεγαν ότι είχε “κοφτερό” μυαλό ο Μπάιντεν τώρα αποθεώνουν Καμάλα»!

Με  μια καυστική ανάρτηση που αναγνώστηκε από 90 εκατομμύρια αναγνώστες και ένα αποκαλυπτικό βίντεο, ο Έλον Μασκ αντέδρασε στην υποστήριξη της Καμάλα Χάρις έναντι του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ως υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024.

Όπως σημειώνει ο Έλον Μασκ «περίπου πριν 3 εβδομάδες τα συστηματικά ΜΜΕ σας έλεγαν ότι ο Μπάιντεν είχε μυαλό -«ξυράφι».

Πριν δύο ημέρες ο ταλαίπωρος αυτός άνθρωπος ουσιαστικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση με το “όπλο στον κρόταφο” από το να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές, με τέτοια ταχύτητα που ούτε και το επιτελείο του το γνώριζε.

 Τώρα λένε ότι η Καμάλα είναι το καλύτερο πράγμα (για τις ΗΠΑ) που υπήρξε ποτέ».

Στο βίντεο της ανάρτησης του Ε.Μασκ φαίνεται ακριβώς αυτό: Τι έλεγαν τα κατευθυνόμενα συστημικά και καθεστωτικά ΜΜΕ πριν την παραίτηση του Μπάιντεν για το πόσο «κοφτερή» σκέψη είχε…

Το ότι ο Τζο Μπάιντεν εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το «βαθύ» καθεστώς των Δημοκρατικών δεν έχει εκφραστεί βέβαια μόνο από τον Έλον Μασκ.

Τη ίδια άποψη εξέφρασε και ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος δήλωσε ότι πολυάριθμα στελέχη των Δημοκρατικών «εκδίωξαν» τον Τζο Μπάιντεν, καταγγέλλοντας την «βάναυση» στάση του κόμματος.

 «Τον ανάγκασαν να φύγει, η Πελόζι, ο Ομπάμα και άλλοι», είπε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεφωνικής συνέντευξης στο Fox News.

Ο ρόλος, στα παρασκήνια, της πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι και του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην απόσυρση του Τζο Μπάιντεν σχολιάζεται ευρέως εδώ και ημέρες στον αμερικανικό Τύπο.

«Τους έβλεπα στην τηλεόραση, ήταν τόσο ευγενικοί “Ω ναι, αγαπάμε τον Τζο, αγαπάμε τον Τζο”. Αλλά στο παρασκήνιο, ξέρω πολύ καλά ότι ήταν βάναυσοι απέναντί του» δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα» δήλωσε ο Τραμπ για τα τεκταινόμενα στο αντίπαλό του κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών «είναι χειρότερη» από τον Μπάιντεν, τόνισε επίσης ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος στο Fox News, το τηλεοπτικό δίκτυο που προτιμούν οι συντηρητικοί Αμερικανοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.