ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Έλον Μασκ: Προσωπικός καλεσμένος του Μ.Νετανιάχου για την ομιλία του στο Κογκρέσο

Μία ημέρα αφότου ο Μασκ ανακοίνωσε ότι προσφέρει την υπηρεσία Starlink σε νοσοκομείο της Γάζας

Έλον Μασκ: Προσωπικός καλεσμένος του Μ.Νετανιάχου για την ομιλία του στο Κογκρέσο

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί στην ομιλία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, κατόπιν πρόσκλησης του Ισραηλινού πρωθυπουργού, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του προέδρου του Κογκρέσου, Μάικ Τζόνσον.

Η πρόσκληση αυτή έγινε γνωστή μια ημέρα μετά την ανακοίνωση από τον Μασκ ότι η εταιρεία του, η SpaceX, ξεκίνησε την παροχή του συστήματος Starlink σε νοσοκομείο της Γάζας, περίπου πέντε μήνες μετά την έγκριση της ισραηλινής κυβέρνησης για την έναρξη λειτουργίας εκεί.

Ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είχε μια περίπλοκη σχέση με το Ισραήλ. Οι διαφημιζόμενοι στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X του έχουν αποτραβηχτεί για να αποστασιοποιηθούν από τα αντισημιτικά σχόλια -κάποια από τα οποία ενισχύθηκαν από τον ίδιο τον Μασκ- που τελικά τον οδήγησαν να επισκεφθεί ένα κιμπούτζ που καταστράφηκε από τις επιθέσεις της Χαμάς.

Περισσότεροι από 50 Δημοκρατικοί αναμένεται να μποϊκοτάρουν την ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού, 20 περισσότεροι από ότι πριν τρεις ώρες.

Ο Μασκ κάθισε μαζί με τον Νετανιάχου τον Σεπτέμβριο του 2023 σε μια συνάντηση στην οποία υπερασπίστηκε σθεναρά τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες για αντισημιτισμό.

Εκείνη η συνάντηση ήταν μέρος μιας ολόκληρης ημέρας εκδηλώσεων με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς ο Νετανιάχου προσπάθησε να αναδείξει το δυναμικό τεχνητής νοημοσύνης του Ισραήλ.

Καθώς αναχωρούσε από το Τελ Αβίβ, ο Νετανιάχου δήλωσε στους δημοσιογράφους στην πίστα του αεροδρομίου ότι φλερτάρει τον Μασκ για να επενδύσει στις νεοφυείς επιχειρήσεις τεχνητής νοημοσύνης του Ισραήλ τα επόμενα χρόνια.

Ο Έλον Μασκ έχει δηλώσει έργω και λόγω την προτίμησή του για τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ και ο Μπενιαμίν Νετανιάχου διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έλον Μασκ έχει υψηλές προσδοκίες από την εκλογή του Τραμπ και κυρίως την μη επιβολή φορολόγησης προς το περίφημο 1%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.