ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εχουν θράσος και μιλάνε για το «αν είναι ικανός ο Τραμπ να κυβερνήσει λόγω γήρατος» αυτοί που λάτρευαν τον διανοητικά ανήμπορο Μπάιντεν

Τώρα θυμήθηκε ο Independent να επιστρατεύσει ειδικούς γήρατος

Εχουν θράσος και μιλάνε για το «αν είναι ικανός ο Τραμπ να κυβερνήσει λόγω γήρατος» αυτοί που λάτρευαν τον διανοητικά ανήμπορο Μπάιντεν

Τώρα ο Independent θυμήθηκε ότι ο Ν.Τραμπ είναι μεγάλος σε ηλικία να κυβερνήσει και μάλιστα επιστράτευσε και ειδικούς γήρατος για να εκφράσουν απόψεις.

Βέβαια 4 ολόκληρα χρόνια από τις γκάφες γήρατος του Τ.Μπάιντεν δεν είχαν σχολιαστεί ποτέ! Ούτε όταν δήλωσε ότι θα κοιμάται από τις 8 για να έχει δυνάμεις!

Εμπειρογνώμονες σε θέματα ψυχικής υγείας και γιατροί ειδικοί σε παθήσεις που αφορούν στο γήρας συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην γιατρού του Λευκού Οίκου, κλήθηκαν να κάνουν αρνητικές διαγνώσεις μόλις ενάμιση μήνα πριν τις εκλογές, εξέφρασαν ανησυχία για τις πνευματικές ικανότητες του Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι παρουσιάζει σημάδια «γνωστικής έκπτωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας  στην εφημερίδα The Independent, αρκετοί ειδικοί  εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών και το κατά πόσο είναι ικανός να αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ σε περίπτωση που εκλεγεί, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν, μετά το debate της 27ης Ιουνίου, όπου η κακή του επίδοση σε συνδυασμό με μια γενικότερη ανησυχία που επικρατούσε για την κατάστασή του οδήγησαν τελικά στην απόσυρσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.