ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Γαλλία: Η πρώτη δήλωση της Μ.Λεπέν – «Εξολοθρεύσαμε το στρατόπεδο του Μακρόν»

«Η δημοκρατία μίλησε» δήλωσε

Γαλλία: Η πρώτη δήλωση της Μ.Λεπέν – «Εξολοθρεύσαμε το στρατόπεδο του Μακρόν»

Η Μαρίν Λεπέν έκανε την πρώτη της δήλωση μετά τα πρώτα αποτελέσματα που την δείχνουν νικήτρια στον πρώτο γύρο των βουλευτικών εκλογών από το Henin-Beaumont, με τους υποστηρικτές της να πανηγυρίζουν ξέφρενα.

Η αρχηγός της «Εθνικής Συσπείρωσης» τόνισε ότι «Η δημοκρατία μίλησε», ενώ άφησε αιχμές κατά του προέδρου Μακρόν, σημειώνοντας ότι το κόμμα της και οι σύμμαχοί του κατάφεραν να «εξολοθρεύσουν το στρατόπεδο του Μακρόν».

«Η δημοκρατία μίλησε και οι Γάλλοι έφεραν την Εθνική Συσπείρωση και τους συμμάχους της στην κορυφή, ουσιαστικά σβήνοντας εντελώς το στρατόπεδο του Μακρόν», δήλωσε. Πρόσθεσε δε ότι είναι ξεκάθαρο πως οι πολίτες θέλουν «να γυρίσουν σελίδα μετά από εφτά χρόνια αδιάφορης και περιφρονητικής διακυβέρνησης», ενώ κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή και να ψηφίσουν Εθνική Συσπείρωση.

«Θέλουμε απόλυτη πλειοψηφία έτσι ώστε ο Τζορντάν Μπαρντελά να ανακηρυχθεί πρωθυπουργός την επόμενη εβδομάδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.