ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος «καίει» τον Τ.Μπάιντεν: «Οι Δημοκρατικοί μπορούν ακόμα να αλλάξουν υποψήφιο»

«Στη διάρκεια της χθεσινής, πρώτης τηλεμαχίας ο Τζο Μπάιντεν παρουσίασε πολλά πεπραγμένα με συγκεχυμένο και μερικές φορές δύσκολο να γίνει γλωσσικά κατανοητός τρόπο», δήλωσε

Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος «καίει» τον Τ.Μπάιντεν: «Οι Δημοκρατικοί μπορούν ακόμα να αλλάξουν υποψήφιο»

Να επανεξετάσουν την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία της χώρας μετά την εμφάνισή του στο πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ έναντι του αντιπάλου του, του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία κρίθηκε αποτυχημένη, κάλεσε σήμερα τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος.

«Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να αποφασίσουν στο συνέδριο του κόμματός τους στα μέσα Αυγούστου αν θα συμμετάσχουν πραγματικά στις εκλογές του Νοεμβρίου με τον Τζο Μπάιντεν», δήλωσε ο Μίχαελ Λινκ, αρμόδιος για τη διμερή συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες στους κόλπους της κυβέρνησης του Όλαφ Σολτς.

Για τον υψηλόβαθμο Γερμανό αξιωματούχο, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Tagesspiegel, οι Δημοκρατικοί έχουν ανάγκη έναν υποψήφιο «ικανό να κερδίσει» και οφείλουν να αναρωτηθούν «ποιός βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να εμποδίσει τον Τραμπ να επιστρέψει στην εξουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη διάρκεια της χθεσινής, πρώτης τηλεμαχίας «ο Τζο Μπάιντεν παρουσίασε πολλά πεπραγμένα με συγκεχυμένο και μερικές φορές δύσκολο να γίνει γλωσσικά κατανοητός τρόπο», δήλωσε ο Μίχαελ Λινκ, μέλος του φιλελεύθερου κόμματος FDP.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.