ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σφοδρή επίθεση Ζ.Μπαρντελά στον Ε.Μακρόν: «Έφερες στην εξουσία τους κομμουνιστές και την Ακροαριστερά με την συμμαχία της ντροπής»

«Το RN επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του» συμπλήρωσε

Σφοδρή επίθεση Ζ.Μπαρντελά στον Ε.Μακρόν: «Έφερες στην εξουσία τους κομμουνιστές και την Ακροαριστερά με την συμμαχία της ντροπής»

Ο επικεφαλής του συνασπισμού της Δεξιάς, Ζορντάν Μπαρντελά, προχώρησε σε δηλώσεις στις οποίες παραδέχθηκε την ήττα του κόμματος της Εθνικής Συσπείρωσης απογοητευμένος.

«Η Γαλλία βρίσκεται πλέον στα χέρια της ακροαριστεράς» τόνισε.

«Παρόλο που η προεκλογική εκστρατεία του δεύτερου γύρου σημαδεύτηκε από ανώμαλες συμμαχίες, το RN επιτυγχάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του» συμπλήρωσε.

«Δυστυχώς, η συμμαχία της ντροπής και οι εκλογικές συμφωνίες του Εμανουέλ Μακρόν και του Γκαμπριέλ Αττάλ με τους ακροαριστερούς σχηματισμούς στερούν από τον γαλλικό λαό μια πολιτική ανάκαμψης.

Απόψε, αυτές οι εκλογικές συμφωνίες ρίχνουν τη Γαλλία στην αγκαλιά της ακροαριστεράς.

Περισσότερο από ποτέ, η Εθνική Συσπείρωση ενσαρκώνει τη μόνη εναλλακτική λύση » συμπλήρωσε.

«Το να στερήσουμε από εκατομμύρια Γάλλους την ευκαιρία να δουν τις ιδέες τους να υλοποιούνται δεν συνιστά σε καμία περίπτωση βιώσιμη λύση. Ο Εμανουέλ Μακρόν στερεί από τους Γάλλους οποιαδήποτε απάντηση στις καθημερινές τους δυσκολίες. Ένας άνεμος ελπίδας έχει σηκωθεί. Απόψε, όλα ξεκινούν» κατέληξε ο Μπαρντελά.

Οι εκτιμήσεις του Ifop για λογαριασμό του TF1-LCI με βάση τα αποτελέσματα κάθε κόμματος:

– Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν – 85 έως 94 έδρες

– Κομμουνιστικό Κόμμα – 8 έως 10 έδρες

– Σοσιαλιστικό Κόμμα – 55 έως 65 έδρες

– Το κόμμα των Πρασίνων – 32 έως 36 έδρες

Οι παραπάνω έχουν στις τάξεις τους ότι πιο ακροαριστερό υπάρχει στην Γαλλία.

– Αναγέννηση του Εμανουέλ Μακρόν – 107 έως 115 έδρες

– MoDem – 21 έως 22 έδρες

– Horizons – 23 έως 34 έδρες

– Λοιποί από το προεδρικό στρατόπεδο – 13 έδρες

Ρεπουμπλικανοί, λοιπά δεξιά κόμματα – 60 έως 63 έδρες

– Οι Ρεπουμπλικάνοι (αντι-Ciotti) – 10 έως 15 έδρες

– Εθνική Συσπείρωση – 120 έως 130 έδρες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Λοιποί – 5 έδρες –

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.