ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Η G7 ανησυχεί για το Μεσανατολικό και καλεί όλες τις πλευρές να αποφύγουν την κλιμάκωση

Στην ανακοίνωση της G7 ζητείται επίσης να επιτευχθεί μια συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των ομήρων

Η G7 ανησυχεί για το Μεσανατολικό και καλεί όλες τις πλευρές να αποφύγουν την κλιμάκωση

Να αποφύγουν την κλιμάκωση κάλεσαν όλες τις πλευρές οι υπουργοί Εξωτερικών της G7, που συνεδρίασαν μέσω βιντεοσύνδεσης για να συζητήσουν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, ανέφερε ο επικεφαλής της ιταλικής διπλωματίας Αντόνιο Ταγιάνι.

«Με τους εταίρους μας, εκφράσαμε την έντονη ανησυχία μας για τα πρόσφατα γεγονότα που απειλούν να οδηγήσουν σε ευρύτερη επέκταση της κρίσης στην περιοχή, αρχής γενομένης από τον Λίβανο» ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ταγιάνι, η χώρα του οποίου ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία της G7.

«Καλούμε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αποφύγουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα παρεμπόδιζε την οδό του διαλόγου και της μετριοπάθειας και θα ενθάρρυνε μια νέα κλιμάκωση», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση της G7 ζητείται επίσης να επιτευχθεί μια συμφωνία για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται εκεί ενώ επαναλαμβάνεται η δέσμευση των χωρών για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους του παλαιστινιακού θύλακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.