ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ιαπωνία πιέζει την Ινδία να καταγγείλει την Ρωσία – Αρνείται το Νέο Δελχί

Προσπάθεια να εκμαιεύσει δήλωση απο τον Ν.Μόντι ο Ιάπωνας ομόλογός του

Η Ιαπωνία πιέζει την Ινδία να καταγγείλει την Ρωσία – Αρνείται το Νέο Δελχί

Η Ινδία συνεχίζει να αντιστέκεται στην πίεση να καταδικάσει ανοιχτά την Ρωσία για τις στρατιωτικές της ενέργειες στην Ουκρανία.

«Ανταλλάξαμε απόψεις για την κατάσταση στην Ουκρανία», είπε ο Κισίντα σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Μόντι. «Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι ένα σοβαρό περιστατικό που κλονίζει την ίδια την ουσία της διεθνούς τάξης. Πρέπει να ανταποκριθούμε με σταθερό και αποφασιστικό τρόπο. Επιβεβαιώσαμε ότι οποιαδήποτε μονομερής αλλαγή στο status quo με την βία δεν μπορεί να συγχωρηθεί σε καμία περιοχή και είναι απαραίτητο να επιδιώξουμε ειρηνική επίλυση διαφορών με βάση το διεθνές δίκαιο», πρόσθεσε ο Κισίντα, καθώς στεκόταν στο πλευρό του Μόντι.

Ωστόσο, ο Ινδός πρωθυπουργός απέφυγε να ασχοληθεί άμεσα με την κρίση στην Ουκρανία, λέγοντας μόνο ότι «τα γεωπολιτικά γεγονότα θέτουν νέες προκλήσεις». Αντίθετα, μίλησε για περαιτέρω ενίσχυση της εταιρικής σχέσης Ινδίας-Ιαπωνίας για «ενθάρρυνση της ειρήνης, της ευημερίας και της σταθερότητας στην περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού και σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια κοινή δήλωση που εκδόθηκε μετά τις συνομιλίες εξέφρασε «σοβαρή ανησυχία για την συνεχιζόμενη σύγκρουση και την ανθρωπιστική κρίση» στην Ουκρανία και προέτρεψε για «άμεση παύση της βίας», χωρίς να επικρίνει τη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.