ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Η Κάμαλα Χάρις ποντάρει στις μαύρες γυναίκες – Δεν παραστάθηκε σε εκδήλωση για τον Μ.Νετανιάχου

Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ ασχολήθηκαν με αυτή την επιλογή της Χάρις

Η Κάμαλα Χάρις ποντάρει στις μαύρες γυναίκες – Δεν παραστάθηκε σε εκδήλωση για τον Μ.Νετανιάχου

Πολλοί ήταν οι Δημοκρατικοί, βουλευτές και γερουσιαστές, που δεν παρευρέθηκαν στην ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου στο Κογκρέσο, ανάμεσά τους και η Κάμαλα Χάρις, υποψήφια για το χρίσμα του κόμματος εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ ασχολήθηκαν με αυτή την επιλογή της Χάρις. Το thehill.com εκτιμά ότι αυτή η απουσία τής δίνει τη δυνατότητα να κρατήσει αποστάσεις από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν σχετικά με τη σχέση του με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.

Ωστόσο η Washington Post σημειώνει ότι σύμβουλος της δήλωσε ότι η Χάρις θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσκεψή της στην Ιντιανάπολις, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως αλλαγή στη θέση της αναφορικά με το Ισραήλ.

Άλλωστε, όπως ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο, η Χάρις θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον Νετανιάχου την Πέμπτη, όπως και ο Τζο Μπάιντεν.

Το Associated Press γράφει για την επίσκεψή της στην Ιντιανάπολις. Οι ψηφοφόροι στην Ιντιάνα δεν έχουν υποστηρίξει προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών εδώ και σχεδόν 16 χρόνια, υπενθυμίζει το γνωστό μέσο.

«Αλλά όταν η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα μεταβεί στην πολιτεία που είναι σταθερά ρεπουμπλικανική την Τετάρτη, θα μιλήσει σε μια εκλογική δεξαμενή που ελπίζει ότι θα την υποστηρίξει μαζικά τον Νοέμβριο: τις μαύρες γυναίκες», τονίζεται.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις τρεις ημέρες μετά που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τον Λευκό Οίκο μετά την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν, η Χάρις θα μιλήσει στη συγκέντρωση της ιστορικής μαύρης αδελφότητας Zeta Phi Beta στην Ιντιανάπολις.

Σύμφωνα με το AP, είναι μια σημαντική στιγμή για τη Χάρις, που έχει μαύρη και νοτιοασιάτικη καταγωγή, αφού θα μιλήσει σε ένα ακροατήριο που είναι ενθουσιασμένο με την υποψηφιότητά της, ενώ οι υπεύθυνοι της εκστρατείας της ελπίζουν ότι μπορεί διευρύνει τον συνασπισμό της.

Σε σχετικό σημείωμα που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη, η επικεφαλής της εκστρατείας της Τζεν Ο’ Μάλεϊ Ντίλον επισήμανε την υποστήριξη μεταξύ των γυναικών, των μη λευκών και των νεότερων ψηφοφόρων ως κρίσιμη για την επιτυχία της Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπου πηγαίνει η αντιπρόεδρος Χάρις, ακολουθεί ο ενθουσιασμός της βάσης», έγραψε η O’ Μάλεϊ Ντίλον. «Αυτή η εκστρατεία θα είναι δύσκολη, θα δοθεί σκληρή μάχη, αλλά η αντιπρόεδρος Χάρις βρίσκεται σε θέση ισχύος – και θα κερδίσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.