ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η κυβέρνηση Μπάιντεν συνεχίζει να επινοεί εχθρούς: «Ο Β.Πούτιν να μην ανακατεύεται στις αμερικανικές εκλογές»

«Να σταματήσει να μιλά για τις εκλογές μας και να σταματήσει να ανακατεύεται»

Η κυβέρνηση Μπάιντεν συνεχίζει να επινοεί εχθρούς: «Ο Β.Πούτιν να μην ανακατεύεται στις αμερικανικές εκλογές»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φαίνεται να είναι ο Λευκός Οίκος από το σαρκαστικό σχόλιο του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι υποστηρίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Και κάλεσαν τον πρόεδρο της Ρωσίας να «σταματήσει να ανακατεύεται» στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, με τον εκπρόσωπο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι, να δηλώνει:

«Τα μόνα πρόσωπα που αναμένεται να ορίσουν ποιος/α θα είναι ο/η επόμενος/η πρόεδρος των ΗΠΑ είναι οι Αμερικανοί και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα ο κ. Πούτιν να σταματήσει να μιλά για τις εκλογές μας και να σταματήσει να ανακατεύεται.

Ο κ. Πούτιν πρέπει να σταματήσει να μιλά για τις εκλογές μας, τελεία.

Δεν θα πρέπει να ευνοεί κανέναν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως την ίδια ώρα το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης απήγγειλε κατηγορίες σε δύο ανώτερα στελέχη ρωσικών μέσων ενημέρωσης για υποτιθέμενο παράνομο σχέδιο επηρεασμού των αμερικανικών εκλογών με φιλορωσική προπαγάνδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.