ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ακύρωσε τη συνάντησή της με τον Σέρβο πρωθυπουργό επειδή επισκέφθηκε το Βελιγράδι… Ρώσος υπουργός!

Αιτία η συνάντηση του Μ.Βούτσεβιτς με τον υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσίας Μαξίμ Ρεσέτνικοφ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ακύρωσε τη συνάντησή της με τον Σέρβο πρωθυπουργό επειδή επισκέφθηκε το Βελιγράδι… Ρώσος υπουργός!

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ακύρωσε τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, Μίλος Βούτσεβιτς.

Αιτία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, είναι η συνάντηση του Σέρβου πρωθυπουργού με τον υπουργό Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσίας Μαξίμ Ρεσέτνικοφ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στο Βελιγράδι.

Ο εκπρόσωπος των Βρυξελλών δήλωσε ότι η ανακοίνωση της σερβικής κυβέρνησης μετά τη συνάντηση αυτή, η οποία κάνει λόγο για περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής και συνολικής συνεργασίας με τη Ρωσία, είναι αρκετός λόγος για να «αποφασίσει άμεσα» η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ακυρώσει τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Σερβίας.

Ο Βούτσεβιτς μίλησε με τον Ρεσέτνικοφ για περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής και συνολικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η Σερβία έχει υποστηρίξει την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, αλλά παρά το γεγονός ότι είναι υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ, αρνήθηκε να συμμετάσχει στις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Μόσχας λόγω της επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης της Σερβίας ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός, μιλώντας για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, είπε ότι «παρά τη μεγάλη πίεση» η Σερβία ακολουθεί μια ελεύθερη και ανεξάρτητη πολιτική και ότι έχει καλή συνεργασία τόσο με τη Ρωσία όσο και με την ΕΕ, την Κίνα και άλλες χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.