ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλαδή τώρα στην Ρωσία δεν θα διαβάζουν ertnews.gr; To παρατράβηξε ο Πούτιν!

Η πομπή των μοτοσυκλετιστών που συνοδεύουν τον Β.Πούτιν στην Πιονγκ Γιανγκ

Δείτε τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο «Χ»

Η πομπή των μοτοσυκλετιστών που συνοδεύουν τον Β.Πούτιν στην Πιονγκ Γιανγκ

Πομπή μοτοσυκλετιστών συνόδευσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας Πιονγκ Γιανγκ.

Δείτε τα βίντεο:

Πιονγκ-Γιανγκ: Έφτασε ο Β.Πούτιν στη Βόρεια Κορέα

Στην πρώτη του επίσκεψη από το 2000, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ, κατόπιν πρόσκλησης του ηγέτη των Βορειοκορεατών, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αυτή η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των ενισχυμένων διμερών σχέσεων, ιδιαίτερα σε στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο Πούτιν, κατά την άφιξή του, τόνισε την ιστορική σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσέφερε η Σοβιετική Ένωση στη Βόρεια Κορέα κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας και στην υποστήριξη για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, της υγείας, της επιστήμης και της εκπαίδευσης της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.