ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η πρώτη αντίδραση του Ν.Τραμπ στην παραίτηση Τ.Μπάιντεν: «Μακράν ο χειρότερος πρόεδρος που είχαμε στην ιστορία μας»

Ο Τραμπ εκτίμησε ότι αν τον διαδεχθεί η Καμάλα Χάρις θα την κερδίσει πιο εύκολα από ό,τι θα κέρδιζε τον Μπάιντεν

Η πρώτη αντίδραση του Ν.Τραμπ στην παραίτηση Τ.Μπάιντεν: «Μακράν ο χειρότερος πρόεδρος που είχαμε στην ιστορία μας»

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχολιάζοντας τον Τζο Μπάιντεν που αποφάσισε σήμερα να αποχωρήσει από τη διεκδίκηση της προεδρίας στις εκλογές του Νοεμβρίου, τον περιέγραψε ως «μακράν τον χειρότερο πρόεδρο που είχαν ποτέ οι ΗΠΑ» και δεν έχει άδικο.

Τα διανοητικά προβλήματα του Αμερικανού προέδρου είχαν κάνει την εμφάνισή τους πριν καν εισέλθει στον Λευκό Οίκο και είναι απορίας άξιο πώς ένας άνθρωπος με συγκεκριμένα προβλήματα άνοιας, ο οποίος μπέρδευε τον νεκρό γιο του με άλλα πρόσωπα σε δημόσιες τοποθετήσεις του, έγινε πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας του κόσμου.

Αποδεικνύοντας ότι οι «δημοκρατικές διαδικασίες»  στην σύγχρονη εποχή δεν είναι ακριβώς «δημοκρατικές».

Αρκεί να θυμηθούμε το κύμα συκοφαντίας στα MME του Ν.Τραμπ κατά την πανδημία του Covid-19 και τον αγώνα του αμερικανικού παρακράτους να τον εκουδετερώσει, ακόμα και να τον κλείσει φυλακή.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο CNN ο Τραμπ χαρακτήρισε τον νυν πρόεδρο «μακράν τον χειρότερο στην ιστορία της χώρας μας».

Ο Μπάιντεν αποχώρησε χωρίς να υποδείξει στην επιστολή ποιος θα ηγηθεί της κούρσας των Δημοκρατικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο αργότερα, σε ανάρτησή στο X υπέδειξε την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, για την οποία ο Τραμπ εκτίμησε ότι θα την κερδίσει πιο εύκολα από ό,τι θα κέρδιζε τον Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.