ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ιαπωνία: Χάνει την απόλυτη πλειοψηφία στην βουλή ο κυβερνών συνασπισμός

Το αποτέλεσμα αποτελεί πλήγμα για τον πρωθυπουργό Σιγκέρου Ισίμπα ο οποίος και προκήρυξε τις εκλογές

Ιαπωνία: Χάνει την απόλυτη πλειοψηφία στην βουλή ο κυβερνών συνασπισμός

Το δίκτυο NHK της δημόσιας τηλεόρασης με βάση τις προβλέψεις των αποτελεσμάτων των exit polls μετέδωσε ότι ο κυβερνών συνασπισμός της Ιαπωνίας είναι βέβαιο ότι χάνει την απόλυτη πλειοψηφία στην ιαπωνική βουλή μετά την ψηφοφορία των βουλευτικών εκλογών.

Το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (PLD, συντηρητική δεξιά) και ο εταίρος του Komeito (κεντροδεξιά) «είναι βέβαιο ότι χάνουν την απόλυτη πλειοψηφία», σύμφωνα με το NHK.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποτέλεσμα αποτελεί πλήγμα για τον πρωθυπουργό Σιγκέρου Ισίμπα ο οποίος και προκήρυξε τις εκλογές. Το κόμμα του, το PLD, κατέγραψε το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα από το 2009.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.