ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ιδέες» για την αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ-Λιβάνου θα παρουσιάσουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ οι ΗΠΑ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ τάσσεται κατά ισραηλινής χερσαίας εισβολής για να εξουδετερωθεί το προσκείμενο στο Ιράν λιβανικό κίνημα Χεζμπολάχ

«Ιδέες» για την αποκλιμάκωση της έντασης Ισραήλ-Λιβάνου θα παρουσιάσουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ οι ΗΠΑ

Αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ «στέρεες ιδέες» για να αποκλιμακωθεί η ένταση του Ισραήλ και του Λιβάνου, ενώ τάσσεται κατά ισραηλινής χερσαίας εισβολής για να εξουδετερωθεί το προσκείμενο στο Ιράν λιβανικό κίνημα Χεζμπολάχ.

«Έχουμε στέρεες ιδέες τις οποίες θα συζητήσουμε αυτή την εβδομάδα με συμμάχους και εταίρους μας», είπε ο αξιωματούχος, ο οποίος εκφράστηκε με όρο να μην κατονομαστεί, καθώς ισραηλινοί βομβαρδισμοί εναντίον θέσεων της Χεζμπολά στη λιβανική επικράτεια χθες Δευτέρα στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 492 ανθρώπους, ανάμεσά τους 35 παιδιά, σύμφωνα με τις αρχές της χώρας, που έζησε την πιο αιματηρή ημέρα αφότου άρχισαν οι εχθροπραξίες στην μεθόριο πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

Το στέλεχος της αμερικανικής διπλωματίας διευκρίνισε πως οι «ιδέες» για τις οποίες έκανε λόγο βασίζονται σε συνομιλίες Αμερικανών με Ισραηλινούς αξιωματούχους για το ζήτημα.

Η Ουάσιγκτον δεν πιστεύει ότι η ισραηλινή κλιμάκωση θα έχει το κατ’ αυτή επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, την αποκλιμάκωση, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωσε ακόμη πως είναι σημαντικό όλοι να πάρουν στα σοβαρά τις ισραηλινές προετοιμασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.