
Oμοσπονδιακός δικαστής στο Σιάτλ εξέδωσε σήμερα, προσωρινή περιοριστική εντολή για το διάταγμα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, για τον τερματισμό της αυτόματης χορήγησης ιθαγένειας στα παιδιά που γεννιούνται στη χώρα.
Ο δικαστής Τζον Κάφνουρ, διορισμένος από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν, έκανε δεκτό το αίτημα του γενικού εισαγγελέα της Ουάσινγκτον Νικ Μπράουν και τριών άλλων πολιτειών με επικεφαλής από τους Δημοκρατικούς για την έκδοση έκτακτης διαταγής που θα σταματήσει την εφαρμογή της πολιτικής για τις επόμενες 14 ημέρες.
«Βρίσκομαι στην έδρα για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη υπόθεση κατά την οποία το ερώτημα που τέθηκε να είναι τόσο ξεκάθαρο», δήλωσε ο δικαστής.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.