ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: Μετά τη σύνοδο του NATO ο Ν.Τράμπ υποδέχθηκε τον Β.Όρμπαν στη Φλόριντα

Οι δυο πολιτικοί, που έχουν συναντηθεί επανειλημμένα, εκφράζουν συχνά θαυμασμό ο ένας για τον άλλο

ΗΠΑ: Μετά τη σύνοδο του NATO ο Ν.Τράμπ υποδέχθηκε τον Β.Όρμπαν στη Φλόριντα

Με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα συναντήθηκε χθες Πέμπτη ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, μετά το πέρας της συνόδου του Οργανισμού του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού στην Ουάσιγκτον.

«Συζητήσαμε τρόπους να υπάρξει ειρήνη», ανέφερε μέσω X ο κ. Όρμπαν, πάνω από φωτογραφία στην οποία οι δυο πολιτικοί εικονίζονται πλάι-πλάι στην κατοικία του κ. Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο. «Η καλή είδηση της ημέρας: θα το επιλύσει!», πρόσθεσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, χωρίς να δώσει καμιά άλλη λεπτομέρεια για όσα συζήτησαν.

Οι δυο πολιτικοί, που έχουν συναντηθεί επανειλημμένα, εκφράζουν συχνά θαυμασμό ο ένας για τον άλλο. Το σύνθημα της εξάμηνης ουγγρικής προεδρίας της ΕΕ είναι άλλωστε «Ας ξαναδώσουμε στην Ευρώπη το μεγαλείο της», με έμπνευση το «Ας ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της» του κ. Τραμπ. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους έγινε τον Μάρτιο, όταν ο Ούγγρος πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον κ. Τραμπ «πρόεδρο της ειρήνης» και ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος χαρακτήρισε τον κ. Όρμπαν «φανταστικό ηγέτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.