ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα – Θα σταθεί στο πλευρό του Ν.Τραμπ ενάντια στην Κ.Χάρις

Θα δώσει μια προεκλογική ομιλία για το μέλλον της εκστρατείας του

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ θα αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα – Θα σταθεί στο πλευρό του Ν.Τραμπ ενάντια στην Κ.Χάρις

Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, ετοιμάζεται να τερματίσει την ανεξάρτητη προεδρική εκστρατεία του και να υποστηρίξει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με δύο πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια του όπως αποκαλύπτει το NBC News.

Πρόκειται για μία κίνηση η οποία θα είναι απολύτως ευνοϊκή για τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο Κένεντι αντλεί ψηφοφόρους από τη δική του δεξαμενή.

Είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι ο λόγος που ο Τραμπ στις δημοσκοπήσεις δεν μπορούσε να πάρει διάφορα μεγαλύτερη των έξι μονάδων από το Τζο Μπάιντεν, είναι γιατί αρκετοί συντηρητικοί ψηφοφόροι επέλεγαν την υποψηφιότητά του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς ο Ρόμπερτ Κένεντι θεωρεί την Καμάλα Χάρις ως μεγάλη απειλή για τις ΗΠΑ και ότι προάγει τον κομμουνισμό.

Αυτό θα εξηγήσει στο δικό του εκλογικό κοινό και θα του ζητήσει να στηρίξει τον Τραμπ.

Οι συνομιλίες των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της εβδομάδας.

Μία από τις πηγές είπε ότι οι εκστρατείες Τραμπ και Κένεντι εργάζονται προς μια κοινή εμφάνιση.

Ο ανιψιός του 35ου Προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι, ανεξάρτητος υποψήφιος για τη θέση του αρχηγού του κράτους, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα δώσει μια προεκλογική ομιλία για το μέλλον της εκστρατείας του.

Οι συνεργάτες του Κένεντι ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση στο Φοίνιξ την Παρασκευή. Ο Τραμπ, εν τω μεταξύ, πρόκειται επίσης να φιλοξενήσει μια εκδήλωση την Παρασκευή το βράδυ, στο Γκλέντειλ, ένα προάστιο του Φοίνιξ.

Η δικηγόρος και φιλάνθρωπος Νικόλ Σάναχαν η οποία θα γινόταν αντιπρόεδρος εάν κέρδιζε τις εκλογές ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, δήλωσε την Τρίτη ότι έχει δύο επιλογές αυτή τη στιγμή.

Η μία είναι να παραμείνει στην κούρσα και να «ρισκάρει» μια προεδρία της Χάρις-Βαλζ, ενώ η άλλη επιλογή ήταν να αποχωρήσει από την κούρσα και να «ενώσει τις δυνάμεις» με τον Τραμπ.

«Υπάρχουν δύο επιλογές που εξετάζουμε και η μία είναι να παραμείνουμε, σχηματίζοντας αυτό το νέο τρίτο κόμμα, αλλά διατρέχουμε τον κίνδυνο της προεδρίας της Καμάλα Χάρις και του Τιμ Γουόλς επειδή αντλούμε ψήφους από τον Τραμπ.

Η άλλη επιλογή που έχουμε είναι να αποσυρθούμ τώρα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον Ντόναλντ Τραμπ»

Την Τρίτη, ο Τραμπ δήλωσε στο CNN ότι θα ήταν ανοιχτός στην είσοδο του Κένεντι στην κυβέρνησή του εάν εκλεγεί. Ερωτηθείς εάν θα σκεφτόταν να τον βάλει στην κυβέρνηση εάν ο Κένεντι τον υποστήριζε και κέρδιζε, ο Τραμπ απάντησε: «Μάλλον θα το έκανα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.