ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

O N.Τραμπ και οι Ρεπουμπλικανοί δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Κ.Χάρις εάν ο Τ.Μπάιντεν αποσυρθεί από τις εκλογές

«Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα», υποστήριξε ο Κρις ΛαΣιβίτα, στέλεχος της ομάδας που διεξάγει την εκστρατεία του πρώην προέδρου

O N.Τραμπ και οι Ρεπουμπλικανοί δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την Κ.Χάρις εάν ο Τ.Μπάιντεν αποσυρθεί από τις εκλογές

Για το ενδεχόμενο ο 81χρονος Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του και τη θέση του να πάρει η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις δηλώνουν ότι προετοιμάζονται οι σύμβουλοι του Ντόναλντ Τραμπ.

Αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι έχουν αναφερθεί στην αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος στο Μιλγουόκι αυτή την εβδομάδα, ενώ και οι σύμβουλοι του Τραμπ ξεκαθαρίζουν ότι είναι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουν εάν ο Μπάιντεν εγκαταλείψει την κούρσα για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα», υποστήριξε ο Κρις ΛαΣιβίτα, στέλεχος της ομάδας που διεξάγει την εκστρατεία του πρώην προέδρου.

Σύμφωνα με τον Κρις ΛαΣιβίτα ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Τζο Μπάιντεν, ούτε θα κάνει αναφορά στο όνομά του κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών όταν θα αποδεχτεί την υποψηφιότητα του κόμματος.

Η ομιλία του πρώην προέδρου θα είναι «εστιασμένη προς τα εμπρός», ανέφερε ο σύμβουλος της εκστρατείας του Τραμπ.

«Είτε (σ.σ. υποψήφιος για την προεδρία) είναι ο Τζο Μπάιντεν, η Κάμαλα Χάρις ή κάποιος άλλος από τους Δημοκρατικούς της ριζοσπαστικής αριστεράς, φταίνε όλοι τους για την καταστροφή της οικονομίας μας και τη διάλυση των συνόρων μας», δήλωσε ο Τζέισον Μίλερ, εκ των στενότερων συμβούλων του πρώην προέδρου κι υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, στο περιθώριο του συνεδρίου της παράταξης στο Μιλγουόκι.

Ερωτηθείς για τις φήμες πως ο Τ.Μπάιντεν θα εγκαταλείψει, πιθανόν ακόμη και μέσα στο σαββατοκύριακο, και πώς θα επηρέαζε αυτό την εκστρατεία του Τραμπ, ο κ. Μίλερ, που ενεπλάκη σε όλα τα εγχειρήματά του από το 2016, υπογράμμισε πως τίποτε «δεν θα άλλαζε θεμελιωδώς».

Στην ερώτηση αν η σεναριολογία οδήγησε στο να τροποποιηθεί το περιεχόμενο της ομιλίας που θα εκφωνήσει ο κ. Τραμπ, ο κ. Μίλερ απάντησε πως δεν έχει «θέμα τον Τζο Μπάιντεν», αλλά «τον ίδιο τον (σ.σ. πρώην) πρόεδρο Τραμπ και το όραμά του για τη χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ν.Τραμπ «θα παρουσιάσει το σχέδιό του για να θεραπευτεί η Αμερική, να μειωθεί το κόστος ζωής και η χώρα να γίνει πιο ασφαλής για τους κατοίκους της», ενώ θα αναφερθεί επίσης, με τρόπο «πολύ προσωπικό», στα «γεγονότα του Σαββάτου», πρόσθεσε ο κ. Μίλερ, αναφερόμενος στην απόπειρα δολοφονίας του Ρεπουμπλικάνου στην Πενσιλβάνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.