ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΗΠΑ: Προηγείται με πέντε μονάδες ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές

Το 49% των πιθανών ψηφοφόρων των ΗΠΑ θα ψήφιζε τον Τραμπ, ενώ το 44% θα ψήφιζε τη Χάρις

ΗΠΑ: Προηγείται με πέντε μονάδες ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Rasmussen Reports, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να προηγείται της Κάμαλα Χάρις.

Η τηλεφωνική και διαδικτυακή έρευνα διαπίστωσε ότι, σε μια αναμέτρηση που προβλέπεται αμφίρροπη, το 49% των πιθανών ψηφοφόρων των ΗΠΑ θα ψήφιζε τον Τραμπ, ενώ το 44% θα ψήφιζε τη Χάρις. Την ίδια στιγμή, ποσοστό 4% των συμμετεχόντων δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν κάποιον άλλο υποψήφιο και 2% παραμένουν αναποφάσιστοι. Μία εβδομάδα πριν, ο Τραμπ προηγούνταν με επτά μονάδες έναντι της Χάρις, 50% έναντι 43%, στην πρώτη έρευνα από τότε που ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή.

Η δημοσκόπηση της Rasmussen Reports διεξήχθη στις 24-25 Ιουλίου μεταξύ 2.163 πολιτών των ΗΠΑ που δήλωσαν ότι προτίθενται να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές. Το περιθώριο σφάλματος είναι δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζεται πως ο Μπάιντεν αποφάσισε να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του εν μέσω ανησυχιών για την υγεία του και πρότεινε ως αντικαταστάτη του την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, η οποία δεν έχει κερδίσει – ακόμα – επισήμως το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, αν και φέρεται να έχει συγκεντρώσει αρκετή υποστήριξη εντός του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.