ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Με «βαριά» καρδιά και με «στημένο» βίντεο το ζεύγος Ομπάμα ανακοίνωσε τη στήριξή του στην Καμάλα Χάρις

Το βίντεο με το τηλεφώνημα που δημοσίευσαν

Με «βαριά» καρδιά και με «στημένο» βίντεο το ζεύγος Ομπάμα ανακοίνωσε τη στήριξή του στην Καμάλα Χάρις

Τη στήριξη τους στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου γνωστοποίησαν με «στημένο»  βίντεο ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ.

Κάτι το οποίο ο Μ.Ομπάμα το έκανε με «βαριά» καρδιά αλλά για το καλό του κόμματος των Δημοκρατικών καθώς όπως είχε αποκαλύψει η ΝΥ Post, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος θεωρεί την Καμάλα Χάρις ανίκανη και ότι δεν μπορεί να κερδίσει το Ν.Τραμπ.

Στο βίντεο φαίνεται η Κάμαλα Χάρις να δέχεται ένα τηλεφώνημα το οποίο βάζει στην ανοιχτή ακρόαση για να το… ακούσουμε όλοι στον πλανήτη (ποιο «στημένο» πεθαίνεις).

«Ω, είστε και οι δύο μαζί. Είναι χαρά μου να σας ακούω και τους δύο» ακούγεται να λέει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ προς το ζεύγος Ομπάμα.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό το τηλεφώνημα χωρίς να πω στο κορίτσι μου, την Κάμαλα, πόσο περήφανη είμαι για σένα. Αυτή θα είναι μια ιστορική στιγμή» ακούγεται να λέει η Μισέλ Ομπάμα.

Παίρνοντας τη σκυτάλη ο Μπαράκ Ομπάμα είπε: «Σε καλέσαμε, η Μισέλ κι εγώ, για να σου πούμε ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο υπερήφανοι που σε στηρίζουμε και που θα κάνουμε τα πάντα κατά την προεκλογική περίοδο ώστε να φτάσεις στον Λευκό Οίκο».

«Μισέλ, Μπαράκ, αυτό το τηλεφώνημα σημαίνει πολλά για μένα. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε, ο Νταγκ κι εγώ, να βρεθούμε μαζί στον δρόμο. Αλλά πάνω από όλα θα ήθελα να σας πω ότι οι λέξεις σας και η φιλία με την οποία με έχετε τιμήσει, σημαίνουν πολλά περισσότερα από όσα μπορώ να εκφράσω» απάντησε αρχικά η Κάμαλα Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο, είναι σημαντικό για μένα. Και θα περάσουμε καλά, επίσης, έτσι δεν είναι;» έκλεισε χαμογελαστή το τηλεφώνημα αυτό η Χάρις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.