ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Κασσελάκης: Φτιάχνει «νέο ΣΥΡΙΖΑ», αφού δεν τον γουστάρουν στον παλιό! Ψηφοφόρους πού θα βρει;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΗΠΑ: «Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Τζο Μπάιντεν» λέει ο γιατρός του

«Ήδη αναρρώνει από τον COVID» δήλωσε

ΗΠΑ: «Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Τζο Μπάιντεν» λέει ο γιατρός του

Ο προσωπικός γιατρός του Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να εμφανίζει ήπια συμπτώματα του κορονοϊού, όπως βήχα και βραχνάδα.

Ωστόσο, η γενική του κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά και παραμένει εργατικός.

Επιπλέον, ο σφυγμός του, η αρτηριακή πίεση και η θερμοκρασία του είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, ενώ οι πνεύμονές του διατηρούνται καθαροί.

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις αναμένεται να απευθυνθεί αργότερα σήμερα σε ένα δίκτυο σημαντικών δωρητών του κόμματος, ανέφερε η εφημερίδα New York Times. 

Άλλοι τρεις βουλευτές των Δημοκρατικών, οι Γρεγκ Λάντσμαν, Ζόι Λόφγκρεν και Μπέτι ΜακΚόλουμ κάλεσαν απόψε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητά του, σύμφωνα με ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ίδιοι και ρεπορτάζ αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με υπολογισμούς του πρακτορείου Reuters, ένας στους δέκα Δημοκρατικούς βουλευτές και γερουσιαστές έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της αποχώρησης του Μπάιντεν από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.