ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κ.Χάρις: «Θα κάνω ότι μπορώ για να ενώσω το Δημοκρατικό κόμμα και να νικήσουμε τον Τραμπ»

Η αντιπρόεδρος δέχθηκε να είναι η υποψήφια πρόεδρος για τις εκλογές του 2024

Κ.Χάρις: «Θα κάνω ότι μπορώ για να ενώσω το Δημοκρατικό κόμμα και να νικήσουμε τον Τραμπ»

Με τις «ζυμώσεις» στον κύκλο των Δημοκρατικών για τη διαδοχή Μπάιντεν να είναι σε πλήρη εξέλιξη, μετά την αποψινή (21/07) ανακοίνωση πως αποσύρεται από την προεδρική κούρσα, η Αντιπρόεδρος της αμερικανικής δοίκησης, Κάμαλα Χάρις, η οποία έχει την υποστήριξη του επικεφαλής του κράτους, υπογράμμισε πως «θα νικήσουμε», επιβεβαιώνοντας ότι θα θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του επικεφαλής της παράταξης.

«Η πρόθεση είναι να κερδίσω αυτήν την υποψηφιότητα. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, ώστε να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα –και το έθνος μας– για να νικήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του, το Project 2025», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, επαίνεσε τον Μπάιντεν για την «εξαιρετική του ηγεσία» ως Προέδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.