ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κάμαλα Χάρις: Επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότα ως υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Ο Τίμοθι Τζέιμς Γόυολς υπηρετεί ως 41ος Κυβερνήτης της Μινεσότας από τον Ιανουάριο του 2019

Κάμαλα Χάρις: Επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότα ως υποψήφιο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, ανακοίνωσε την επιλογή του κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς, ως υποψήφιο αντιπρόεδρο για τις εκλογές του 2024. 

Ο Τιμ Γουόλς έχει δεχθεί κριτική για διάφορες πολιτικές και πρακτικές του. Υποστηρίζει την αλλαγή φύλου για ανήλικα παιδιά, περιλαμβάνοντας χειρουργικές επεμβάσεις και χορήγηση ορμονών ενώ υποστήριξε τις ταραχές του κινήματος Black Lives Matter το 2020, που οδήγησαν σε λεηλασίες και καταστροφές στη Μινεάπολη​, εμποδίζοντας την αποτελεσματική επέμβαση της πολιτειακής αστυνομίας. 

Αυτό οδήγησε και στην αποστολή ειδικών μονάδων του FBI και άλλων ομοσπονδιακών υπηρεσιών για να πραγματοποιηθεί η επαναφορά της τάξης.

Ο Γουόλς έχει υπηρετήσει ως κυβερνήτης της Μινεσότα από το 2019 και προηγουμένως ως βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι γνωστός για την προώθηση ακροαριστερών πολιτικών, όπως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας, η προστασία των δικαιωμάτων των αμβλώσεων και η μείωση της χρηματοδότησης της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.