ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κάμαλα Χάρις: Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας στη Φλόριντα

«Δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία στη χώρα μας»

Κάμαλα Χάρις: Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας στη Φλόριντα

Η Κάμαλα Χάρις, ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με τον Ντόναλντ Τραμπ, για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά, μετά το σοβαρό συμβάν  της Κυριακής, όταν η Μυστική Υπηρεσία συνέλαβε έναν ένοπλο που βρέθηκε έξω από γήπεδο γκολφ όπου έπαιζε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Τον ενημέρωσα ότι δεν υπάρχει χώρος για πολιτική βία στη χώρα μας», δήλωσε η Χάρις, τονίζοντας ότι η ίδια συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές για την προστασία της δημοκρατίας.

«Σε μια δημοκρατία, πρέπει να έχουμε υγιείς συζητήσεις και διαφωνίες, χωρίς να καταφεύγουμε στη βία».

Η Χάρις εξέφρασε επίσης την εμπιστοσύνη της στη Μυστική Υπηρεσία, σημειώνοντας ότι οι ακροδεξιές επιθέσεις έχουν αυξήσει το αίσθημα ανασφάλειας σε ευάλωτες ομάδες.

«Αισθάνομαι ασφαλής, αλλά αυτό δεν αλλάζει την άποψή μου για το πόσο σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια όλων» δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνομιλία ολοκληρώθηκε με την Χάρις να τονίζει την ανάγκη για αλληλεγγύη και την καταπολέμηση του διχασμού, ο οποίος οδηγεί σε περιθωριοποίηση και απομόνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.