ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Κροατία: Πυρκαγιά κοντά σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό (βίντεο)

Δεκάδες πυροσβέστες και τρία αεροσκάφη κινητοποιήθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης για την κατάσβεσή της

Κροατία: Πυρκαγιά κοντά σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό (βίντεο)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε χθες αργά το απόγευμα κοντά στη δημοφιλή λουτρόπολη Τρογκίρ της Κροατίας, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Δεκάδες πυροσβέστες και τρία αεροσκάφη κινητοποιήθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης για την κατάσβεσή της.

Περίπου εβδομήντα πυροσβέστες κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να φθάσουν σε σπίτια και ξενοδοχειακό συγκρότημα, καθησύχασε το πυροσβεστικό σώμα.

Η πυρκαγιά, κοντά στην Τρογκίρ, στις ακτές της κεντρικής Κροατίας στην Αδριατική, θεωρείται πλέον πως έχει ελεγχθεί, ενώ αναμένονται να φθάσουν κι άλλα μέσα, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

«Δεν υπάρχει καμιά απειλή για τους κατοίκους και τους τουρίστες», διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της κροατικής πυροσβεστικής Σλάβκο Τούτσακοβιτς.

Στο χωριό Σέγκετ Ντόνι, η φωτιά καταβρόχθισε δασική έκταση πλάι στη θάλασσα, όχι μακριά από κατασκήνωση τουριστών, ανέφερε νωρίτερα η κροατική δημόσια τηλεόραση HRT.

Η Κροατία —όπως και τα υπόλοιπα Βαλκάνια— πλήττεται από παρατεταμένο κύμα υψηλών θερμοκρασιών από την αρχή του μήνα, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 37° Κελσίου.

Εξαιτίας του καύσωνα, η θερμοκρασία της θάλασσας στο κροατικό τμήμα της Αδριατικής έφθασε εξάλλου σε επίπεδο ρεκόρ, ξεπερνώντας τους 29° Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κροατία υποδέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες, που κατευθύνονται κυρίως σε προορισμούς στις ακτές, όπου απαντώνται διάσπαρτα πάνω από 1.000 νησιά και νησίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.