ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λευκός Οίκος: «Γελοία η αξίωση να παραιτηθεί και από πρόεδρος ο Μπάιντεν – Η απόφασή του δεν έχει σχέση με την υγεία του»

Μετά τις ανακοινώσεις του Μπάιντεν την περασμένη Κυριακή από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών ακούστηκαν φωνές υπέρ της παραίτησης του προέδρου

Λευκός Οίκος: «Γελοία η αξίωση να παραιτηθεί και από πρόεδρος ο Μπάιντεν – Η απόφασή του δεν έχει σχέση με την υγεία του»

«Γελοίες» τις αξιώσεις να παραιτηθεί ο Τζο Μπάιντεν και από το προεδρικό αξίωμα έπειτα από την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία των ΗΠΑ, χαρακτήρισε η εκπρόσωπος του Λευκού Καρίν Ζαν-Πιερ.

«Οποιαδήποτε παραίνεση του είδους είναι γελοία», είπε η Ζαν-Πιερ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών, ενώ διαβεβαίωσε ότι η απόφαση του προέδρου δεν είχε «καμιά σχέση με την υγεία του».

Μετά τις ανακοινώσεις του Μπάιντεν την περασμένη Κυριακή από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών ακούστηκαν φωνές υπέρ της παραίτησης του προέδρου.

Η εκπρόσωπος απέρριψε μάλιστα τον χαρακτηρισμό «lame duck» («κουτσή πάπια») για τον πρόεδρο, μια κοινή ιδιωματική έκφραση της αμερικανικής πολιτικής ζωής που συνήθως αναφέρεται σε αιρετούς οι οποίοι απλά περιμένει το τέλος της θητείας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, η Ζαν-Πιερ διαβεβαίωσε πως δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση προσπάθεια από τους συνεργάτες του να συγκαλυφθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας του Τζο Μπάιντεν πριν αποφασίσει να αποσύρει την υποψηφιότητά του για δεύτερη θητεία. «Δεν υπήρξε συγκάλυψη. Δεν ξέρω τι προσπαθείτε να πείτε. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο», απάντησε σε σχετικό ερώτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.