ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μ.Ζαχάροβα για κυρώσεις εναντίον των ρωσικών μέσων ενημέρωσης: «Οι ΗΠΑ θέλουν να πατάξουν την ελευθερία του λόγου»

«Η κυβέρνηση Μπάιντεν δημιουργεί τεχνητούς εχθρούς» είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ

Μ.Ζαχάροβα για κυρώσεις εναντίον των ρωσικών μέσων ενημέρωσης: «Οι ΗΠΑ θέλουν να πατάξουν την ελευθερία του λόγου»

Οι επιθέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης αποτελούν μέρος της καλά προετοιμασμένης εκστρατείας των υπηρεσιών ασφαλείας της κυβέρνησής τους για την προσπάθεια «στείρωσης» του παγκόσμιου χώρου πληροφοριών από τυχόν εκδηλώσεις διαφωνίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Προφανώς, αυτές οι ενέργειες δημιουργούν ένα υπόβαθρο μέσων ενημέρωσης για την εφαρμογή αντίστοιχων αποφάσεων εκστρατείας» είπε στους δημοσιογράφους όταν της ζητήθηκε να σχολιάσουν τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του ρωσικού ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και των θυγατρικών του – RIA Novosti, RT, TV-Novosti, Ruptly, και Sputnik.

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι επιβάλλει κυρώσεις στη Μαργαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτρια του ρωσικού τηλεοπτικού σταθμού RT, και στους αναπληρωτές της – Αντόν Ανίσιμοφ και Ελισαβέτα Μπρόντσκαγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει αποκλείσει τη λειτουργία του ομίλου και των θυγατρικών του – RIA Novosti, RT, TV-Novosti, Ruptly και Sputnik, χαρακτηρίζοντάς τις ως «ξένες αποστολές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.