
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς συναντήθηκε σήμερα, με την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι στη Ρώμη.
Ο Τ.Ν.Βανς συναντήθηκε με τη Τ.Μελόνι και χθες στην Ουάσιγκτον και οι δυο τους μετέβησαν έκτοτε αεροπορικώς στην ιταλική πρωτεύουσα ενόψει των διακοπών του Πάσχα.
"She could've called me a jerk and I wouldn't know!"
US Vice President JD Vance says Italian is 'the most beautiful language imaginable', joking with Italy's Prime Minister, Giorgia Meloni, as he begins his Easter visit in Rome.https://t.co/TC2ROCL7wW
📺 Sky 501 and YouTube pic.twitter.com/8FLah5j1sa
— Sky News (@SkyNews) April 18, 2025
«Θέλω να ενημερώσω την πρωθυπουργό σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας… ακόμα και τις τελευταίες 24 ώρες, πιστεύουμε πως έχουμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα να αναφέρουμε», είπε ο Τ.Ν.Βανς σε δημοσιογράφους, έχοντας στο πλευρό του τη Τ.Μελόνι.
«Από τη στιγμή που βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις, δεν θα τις προδικάσω, όμως νιώθουμε αισιόδοξοι ότι μπορούμε, αν όλα πάνε καλά, να οδηγήσουμε αυτόν τον πόλεμο, αυτόν τον πολύ βίαιο πόλεμο, σε ένα τέλος», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Vice President JD Vance, meeting with Meloni and discussing Ukraine/Russia, says U.S. is “optimistic that we can hopefully bring this brutal war to a close.” pic.twitter.com/MccoqPJmfk
— Natalie Allison (@natalie_allison) April 18, 2025
Ώρες νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο δήλωσε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες επίτευξης μιας ειρηνευτικής συμφωνίας μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας εντός ημερών, εκτός κι αν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις ότι μια συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.