ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μ.Αμπάς θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Σ.Χάρις

Θα συζητήσουν τις προσπάθειες για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και στα σύνορα Ισραήλ/Λιβάνου και την απελευθέρωση των ισραηλινών ομήρων στον παλαιστινιακό θύλακο

Με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μ.Αμπάς θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Σ.Χάρις

Διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς θα έχει ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Σάιμον Χάρις.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δυο ανδρών αφότου το Δουβλίνο αναγνώρισε το κράτος της Παλαιστίνης τον Μάιο, προκαλώντας οργή στο Ισραήλ.

Θα συζητήσουν τις προσπάθειες για την επίτευξη κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και στα σύνορα Ισραήλ/Λιβάνου, την απελευθέρωση των ισραηλινών ομήρων στον παλαιστινιακό θύλακο και την ανάγκη να αυξηθεί η ανθρωπιστική βοήθεια, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του πρώτου.

«Η Ιρλανδία αναγνώρισε το κράτος της Παλαιστίνης για να συνεισφέρει στην προσπάθεια να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα της επίτευξης λύσης δύο κρατών, ώστε η Παλαιστίνη και το Ισραήλ να ζουν πλάι-πλάι ειρηνικά. Θα ρωτήσω τον πρόεδρο Αμπάς πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε την Παλαιστινιακή Αρχή και τον ίδιο ώστε αυτή η ελπίδα να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα», σημείωσε ο Σ.Χάρις.

«Η Ιρλανδία ξέρει πόσο σημαντικό είναι μια χώρα να αποκτά τη θέση της στην παγκόσμια σκηνή», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου σήμερα, αφού αρχίσει η «εβδομάδα υψηλού επιπέδου» της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ιρλανδίας θα έχει συναντήσεις με τον μονάρχη Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας και με τον ΓΓ του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.