
«Η Παλαιστινιακή Αρχή είναι έτοιμη να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της» στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς.
Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Μ.Αμπάς μετά την ανακοίνωση ότι επιτεύχθηκε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.
«Η παλαιστινιακή κυβέρνηση, υπό την καθοδήγηση του προέδρου Αμπάς, ολοκλήρωσε όλες τις προετοιμασίες για να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της στη Λωρίδα της Γάζας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της προεδρίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.