ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μπ.Μενέντεζ: Αποκάλυψε πως η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο

Η Ναντίν Μενέντεζ πάσχει από καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο

Μπ.Μενέντεζ: Αποκάλυψε πως η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο

Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ αποκάλυψε η γυναίκα του, Ναντίν, πάσχει από καρκίνο, τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η δίκη στο Μανχάταν, στην οποία κατηγορείται για διαφθορά.

Κατηγορούμενη είναι και η σύζυγος του γερουσιαστή, η οποία ωστόσο θα δικαστεί ξεχωριστά.

«Ως αποτέλεσμα των συνεχών ερωτήσεων του Τύπου και των δημοσιογράφων που παρακολουθούν τη σύζυγό μου, μου ζήτησε να αποκαλύψω την ιατρική της κατάσταση», έγραψε ο Μενέντεζ σε δήλωσή του την Πέμπτη.

«Η Ναντίν πάσχει από καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο, ο οποίος θα απαιτήσει να υποβληθεί σε μαστεκτομή και ενδεχομένως σε ακτινοθεραπεία. Φυσικά, ανησυχούμε για τη σοβαρότητα και το προχωρημένο στάδιο της νόσου. Ελπίζουμε και προσευχόμαστε για τα καλύτερα αποτελέσματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζητάμε από τον Τύπο και το κοινό να της δώσουν το χρόνο, το χώρο και να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της, για να αντιμετωπίσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση της υγείας της», αναφέρει η ανακοίνωση του Μενέντεζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.