ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Φάρατζ: Ένοχη δήλωσε η 25χρονη που του πέταξε μιλκσέικ – «Δεν μετάνιωσε για την πράξη της» λέει η εισαγγελέας

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι προκλήθηκαν εγκληματικές ζημιές αξίας 17,50 λιρών

Ν.Φάρατζ: Ένοχη δήλωσε η 25χρονη που του πέταξε μιλκσέικ – «Δεν μετάνιωσε για την πράξη της» λέει η εισαγγελέας

Η 25χρονη Βικτόρια Τόμας Μπόουεν δήλωσε ένοχη για επίθεση ενάντια του Νάιτζελ Φάρατζ, καθώς του πέταξε μιλκσέικ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προεκλογική εκστρατεία του για τις βρετανικές εκλογές.

Η 25χρονη από το Έσσεξ εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο του Westminster στο Λονδίνο, κατηγορούμενη για ξυλοδαρμό και εγκληματική ζημία. Αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, αλλά άλλαξε την κατάθεσή της, δηλώνοντας ένοχη πριν αρχίσει η δίκη της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 4 Ιουνίου, ενώ ο δεξιός Νάιτζελ Φάρατζ έβγαινε από την παμπ Moon and Starfish Wetherspoon’s, όπου είχε διεξαχθεί εκδήλωση για την προεκλογική του εκστρατεία.

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι προκλήθηκαν εγκληματικές ζημιές αξίας 17,50 λιρών σε ένα σακάκι που ανήκε στον υπάλληλο ασφαλείας του Φάρατζ, Τζέιμις Γούλφεντεν.

«Αυτή ήταν μια απρόκλητη, στοχευμένη επίθεση τώρα εναντίον ενός εκλεγμένου βουλευτή. Θεωρώ σοβαρά αυτά τα αδικήματα», είπε ο δικαστής. «Ζητώ μια έκθεση πριν από την καταδίκη, η οποία θα εξετάσει όλες τις επιλογές για την ποινή».

Σε κατάθεση μάρτυρα που διαβάστηκε στο δικαστήριο, ο Φάρατζ δήλωσε ότι δεν τραυματίστηκε. «Το περιστατικό αυτό μου προκάλεσε ανησυχία, καθώς έκανα μόνο τη δουλειά μου», είπε. «Λυπάμαι που αυτό συνέβη σε μια δημόσια εκστρατεία», πρόσθεσε.

Έμαθε ότι ο Φάρατζ θα βρισκόταν εκεί και «άρπαξε την ευκαιρία»

Η Τόμας Μπόουεν συνελήφθη λίγο μετά το περιστατικό. Είπε στην αστυνομία ότι είδε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο που διαφήμιζε τη συγκέντρωση του Φάρατζ στο Clacton-on-Sea εκείνη την ημέρα και «εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, καθώς δεν συμφωνεί με τις πολιτικές του απόψεις».

«Αναγνωρίζει ότι επρόκειτο για επίθεση και ότι το υγρό θα είχε περάσει πάνω από τα μπουφάν του ίδιου και των άλλων, αλλά δηλώνει ότι ο Νάιτζελ Φάρατζ θα μπορούσε να το αντέξει οικονομικά αυτό», αναφέρει εισαγγελέας της υπόθεσης. «Δηλώνει ότι δεν μετάνιωσε για τις πράξεις της», συμπληρώνει.

Είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον κ. Φάρατζ με το κύπελλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, η κοπέλα είναι διάσημο μοντέλο του OnlyFans, που υποστηρίζει μάλιστα, ανοιχτά τον πολιτικό Τζέρεμι Κόρμπιν.

Μιλώντας στo BBC μετά το περιστατικό, το η Τόμας Μπόουεν δήλωσε πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση εντελώς αυθόρμητα. «Το πέταξα, γιατί έτσι ένιωθα ότι έπρεπε να κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από αυτά που πιστεύω ούτε εγώ, ούτε οποιοσδήποτε άνθρωπος εδώ γύρω. Δεν μας εκπροσωπεί, δεν είναι από εδώ», απαντώντας έτσι στη δήλωση που είχε κάνει ο Φάρατζ εκείνη την ημέρα για το Κλάκτον, λέγοντας ότι «είναι η πιο πατριωτική πόλη της Βρετανίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.