ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Μεντβέντεφ: «Η επίσκεψη Πούτιν στη Μογγολία αποδεικνύει την μηδενική αξία του ΔΠΔ και της ΕΕ»

Σκληρή απάντηση στην ΕΕ και το ΔΠΔ για την επίσκεψη του Β.Πούτιν στη Μογγολία

Ν.Μεντβέντεφ: «Η επίσκεψη Πούτιν στη Μογγολία αποδεικνύει την μηδενική αξία του ΔΠΔ και της ΕΕ»

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εξέφρασε έντονα την αποδοκιμασία του απέναντι στην αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ) για την πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στη Μογγολία.

Ο Μεντβέντεφ σχολίασε την προσπάθεια της ΕΕ να πιέσει τη Μογγολία να συμμορφωθεί με τη συμφωνία του ΔΠΔ, χαρακτηρίζοντας την ως «άκυρη και κενή νομικής αξίας».

Σε μια ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση, ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε την ιστορική σχέση μεταξύ Ρωσίας και Μογγολίας, τονίζοντας ότι οι Μογγόλοι απέστειλαν την ΕΕ και το ΔΠΔ «στη ρωσο-μογγολική κατεύθυνση που είναι γνωστή από τον 13ο αιώνα».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Η δουλοπρεπής Ευρωπαϊκή Ένωση εξέφρασε την “ανησυχία” της στη Μογγολία για την επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Υπονοώντας – αφού υπογράψατε το νομικά άκυρο καταστατικό του ΔΠΔ, ακολουθήστε το. Οι Μογγόλοι έστειλαν το ΔΠΔ και την ΕΕ στη ρωσομογγολική κατεύθυνση που είναι γνωστή από τον 13ο αιώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν ήμουν οι δικαστές και οι εισαγγελείς αυτού του «δικαστηρίου», θα φοβόμουν περισσότερο μήπως κάποιος τρελός θα προσπαθούσε να εκτελέσει την παράνομη εντολή τους. Σε αυτή την περίπτωση, η ζωή τους δεν θα άξιζε τίποτα περισσότερο από αυτό το κομμάτι χαρτί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.