ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ν.Πεσκόφ για απόσυρση Τ.Μπάιντεν: «Προτεραιότητα για εμάς ο πόλεμος στην Ουκρανία και όχι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ»

Δήλωσε ότι η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις δεν είχε έως τώρα καμία συνεισφορά στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις

Ν.Πεσκόφ για απόσυρση Τ.Μπάιντεν: «Προτεραιότητα για εμάς ο πόλεμος στην Ουκρανία και όχι οι εξελίξεις στις ΗΠΑ»

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την εκστρατεία επανεκλογής του, το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα ότι αυτό δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη και ότι η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις δεν είχε έως τώρα καμία συνεισφορά στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι οι απρόβλεπτες εξελίξεις στα αμερικανικά πολιτικά πράγματα δεν αποτελούν προτεραιότητα για τη Μόσχα, η οποία έχει επικεντρωθεί στο να επιτύχει τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, όπως την χαρακτηρίζει ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο η Κάμαλα Χάρις να αποτελέσει την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ και τη ρητορική της κατά της Ρωσίας, ο Πεσκόφ δήλωσε πως «υπήρξαν κάποιες δηλώσεις με ρητορική που ήταν αρκετά μη φιλική προς τη χώρα μας. Δεν έχουμε καταγράψει άλλες ενέργειές της όσον αφορά τις διμερείς σχέσεις, είτε θετικές είτε αρνητικές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.