ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Ν.Πεσκόφ για Ε.Μακρόν: «Πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για πιθανή παραίτηση»

Ο πρώτος γύρος των γαλλικών βουλευτικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου και ο δεύτερος στις 7 Ιουλίου

Ν.Πεσκόφ για Ε.Μακρόν: «Πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για πιθανή παραίτηση»

Το Κρεμλίνο εξακολουθεί να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία.

«Η Μόσχα πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για πιθανή παραίτηση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν καθώς οι βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία δεν έχουν ακόμη διεξαχθεί», υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο Tass, o Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να απαντάμε σε τέτοιες ερωτήσεις γιατί, πρώτον, δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη εκλογές στη Γαλλία. Πρώτα, πρέπει να δούμε τα εκλογικά αποτελέσματα και μόνο τότε να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την κατάσταση. Σε αυτό το σημείο, πιστεύουμε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς».

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ υπογράμμισε ότι η δημοτικότητα του κόμματος «Αναγέννηση» του Μακρόν έχει αποδυναμωθεί, γεγονός που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι ένα σημάδι ότι ο λαός του δεν είναι ευχαριστημένος.

«Παρατηρούμε ορισμένες τάσεις… Ναι, το κόμμα του Μακρόν κέρδισε τις μισές ψήφους από τη ακροδεξιά συμμαχία στις ευρωεκλογές. Το κόμμα του Μακρόν χάνει γρήγορα τις έδρες του, πράγμα που σημαίνει ότι οι Γάλλοι αποδοκιμάζουν κάτι από την πολιτική του», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Νωρίτερα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 ανέφερε, επικαλούμενος πηγή του, ότι ο Μακρόν σκέφτεται να παραιτηθεί σε περίπτωση που η Δεξιά κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές της χώρας. Ωστόσο, ο Γάλλος πρόεδρος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέματα παραίτησής του ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος γύρος των γαλλικών βουλευτικών εκλογών θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου και ο δεύτερος στις 7 Ιουλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.