ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ν.Τραμπ: Δήλωσε πως συζητά σχεδόν καθημερινά με τον Μ.Νετανιάχου – «Έχουμε πολύ καλή σχέση»

«Θα συνεργαστούμε πολύ στενά μαζί του», πρόσθεσε

Ν.Τραμπ: Δήλωσε πως συζητά σχεδόν καθημερινά με τον Μ.Νετανιάχου – «Έχουμε πολύ καλή σχέση»

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Τετάρτη ότι συζητά τηλεφωνικά σχεδόν καθημερινά με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου, διαβεβαιώνοντας πως διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ.

«Ο Μπίμπι μου τηλεφώνησε χθες, μου τηλεφώνησε προχθές», είπε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο, χρησιμοποιώντας το προσωνύμιο του Μ.Νετανιάχου.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση», διαβεβαίωσε, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στην πολιτεία Τζόρτζια.

«Θα συνεργαστούμε πολύ στενά μαζί του», πρόσθεσε.

Ο Ν.Τραμπ είχε ήδη αναφερθεί σε τηλεφωνική συνδιάλεξη των δυο ανδρών το Σάββατο, όταν τόνισε πως ο Iσραηλινός πρωθυπουργός ήθελε να μάθει «την άποψή μου για τα ζητήματα».

Η πιο πρόσφατη τηλεφωνική συνδιάλεξη που ανακοινώθηκε ανάμεσα στον απερχόμενο Αμερικανό Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Μπενιαμίν Νετανιάχου έγινε τη 17η Οκτωβρίου. Σε αυτή ο Τ.Μπάιντεν «συνεχάρη» τον Ισραηλινό πρωθυπουργό για τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο αμερικανικό Κογκρέσο στα τέλη του Ιουλίου, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρθηκε με θερμά λόγια κι απέτισε φόρο τιμής στον Ντόναλντ Τραμπ, ευχαριστώντας τον για «όλα όσα έκανε για το Ισραήλ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.